Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Στην εποχή του Τσαουσέσκου μας πάει η Νέα Δημοκρατία




Υποχρεωτικές διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα των “αρίστων” (αχρήστων). Σε λίγες ημέρες θα συνεδριάσουν οι Ευρωπαίοι υπουργοί ενεργείας και προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ενεργειακή κρίση έχει αποφασιστεί να επιβληθεί υποχρεωτική μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, που σημαίνει διακοπή του ηλεκτρικού για έξι περίπου ώρες την ημέρα! 


Το μέτρο αυτό οπωσδήποτε θα υποστούν οι χώρες, οι οποίες κρατούν εχθρική στάση απέναντι στην Ρωσσία και θα υποστούν τον ενεργειακό πόλεμο στο ζήτημα του φυσικού αερίου. 


Θυμίζουμε ότι διακοπές ρεύματος επί πολλές ώρες ακόμη και σε νοσοκομεία, όπου πέθαιναν ασθενείς και μωρά σε θερμοκοιτίδες είχαμε στην εποχή που κυβερνούσε την Ρουμανία ο Νικόλαε Τσαουσέσκου. Εκεί μας πάει η Νέα Δημοκρατία; 


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, ο οποίος αναφερόμενος στην κριτική που γίνεται στην κυβέρνηση για το κόστος αλλαγής του καυστήρα φυσικού αερίου σε καυστήρα πετρελαίου, είπε τα εξής: “Η πραγματικότητα είναι ότι έχει αυξηθεί το φυσικό αέριο, να αλλάξετε καυστήρες. Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει”.


Η δήλωση αυτή δείχνει την γελοιότητα του ελληνικού κράτους, που έβαλε ένα μεγάλο μέρος των πολιτών αυτής της χώρας να αλλάξουν καυστήρες από πετρέλαιο σε αέριο λόγω των φτηνών τιμών αερίου με τις οποίες προμήθευε η Ρωσσία την Ελλάδα. Τώρα, που η Αμερική αποφάσισε να κηρύξει ενεργειακό πόλεμο στην Ρωσσία θα πρέπει, μας λέει ο κ. Πέτσας, να αλλάξουν τους καυστήρες φυσικού αερίου σε καυστήρες πετρελαίου για να μην πεθάνουν! Εάν αύριο τσακωθούν με την Σαουδική Αραβία θα πούνε στον κόσμο να πάρει τα τσεκούρια να κόβει τα δέντρα από τα βουνά για να ανάβει τζάκια για να μη πεθάνουν…. Μιλάμε για ένα κράτος γαϊτανάκι, για ένα κράτος καρνάβαλο, για το κράτος των “αρίστων”, που έλεγε ότι θα φτιάξει η Νέα Δημοκρατία και που έχει εξελιχθεί σε ένα κράτος των άχρηστων!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...