Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

ΗΠΑ: Είναι δίκαιο! Στις πολιτείες των δημοκρατικών οι λαθρομετανάστες!



Ρεπουμπλικάνοι κυβερνήτες πολιτειών εν όψη των κρίσιμων εκλογών του Νοεμβρίου για το Κογκρέσο έχουν ξεκινήσει μία πολύ ενδιαφέρουσα εκστρατεία. Ο κυβερνήτης της Φλόριντας Ρον ΝτεΣάντις, που τον κατηγορούν για “φασίστα” υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για τις εκλογές του Νοεμβρίου του 2024 ναύλωσε δύο αεροπλάνα και μετέφερε λαθρομετανάστες στην νήσο Μάρθας Βινγιάρντ της Μασαχουσέτης, δημοφιλή τουριστικό προορισμό για τους πλούσιους της πολιτείας. Η ιστοσελίδα του Fox News μετέδωσε το βίντεο.

Ο Ρον ΝτεΣάντις έκανε για το θέμα την ακόλουθη δήλωση: “Οι κάτοικοι οι αντιρατσιστές της Μασαχουσέτης, θα πρέπει να αισθάνονται κατενθουσιασμένοι. Ψηφίζουν υπέρ των πόλεων ασύλου, τώρα λοιπόν έχουν την δική τους πόλη ασύλου. Άλλωστε, οι λαθρομετανάστες θα αυξήσουν τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα του πάμπλουτου νησιού τους.”

Δεν είναι όμως μόνο ο ΝτεΣάντις από την Φλόριντα! Ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ, άρχισε να στέλνει χιλιάδες μετανάστες με πούλμαν στις δημοκρατικές αντιρατσιστικές πολιτείες Ουάσιγκτον, Νέα Υόρκη και Σικάγο. Μάλιστα, έστειλε και δύο πούλμαν με Μεξικάνους λαθρομετανάστες έξω από την κατοικία της Αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις μετά την δήλωση της ότι τα σύνορα του Μεξικού φυλάσσονται καλά. 

Είχαμε και συνέχεια. Ο κυβερνήτης της Αριζόνας Τζακ Ντούσι ναύλωσε περισσότερα από δέκα πούλμαν και μετέφερε λαθρομετανάστες στην Ουάσιγκτον.

Αυτά γίνονται στις ΗΠΑ όπου οι πολίτες ξυπνάνε και προσπαθούν να ξαναπάρουν την Πατρίδα τους πίσω. Στην Ελλάδα έχουμε τον Μυταράκη που λέει ότι οι Έλληνες δεν έχουν πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες. Θα ήταν καλή ιδέα πάντως να αρχίσουν να μεταφέρονται με πούλμαν από τους καταυλισμούς και τα χοτ σποτ στις ακριβές συνοικίες των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης για να καταλάβουν οι αριστεροί με τις γεμάτες τσέπες προοδευτικοί και αντιρατσιστές τι περνάνε οι Έλληνες στις φτωχές συνοικίες με την εγκληματικότητα των αλλοδαπών. Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε ότι η Χρυσή Αυγή έπαιρνε εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά στις πλούσιες περιοχές Εκάλη, Πολιτεία, Γλυφάδα κλπ.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος, 2002: Γεωπολιτική και Εθνική Κυριαρχία

  Η Ελλάδα ή θα είναι μεγάλη και κυρίαρχη ή δεν θα είναι καθόλου Ελλάδα. Σύμφωνα με την επιστήμη της γεωπολιτικής ισχύουν τα παρακάτω:  H ύπ...