Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Όταν παρακολουθούσαν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, που ήταν αρχηγός του τρίτου κόμματος δεν υπήρχε πρόβλημα για τους “δημοκράτες”.



 

«Αν είμαστε ζωντανό γένος, δε θα κολλήσωμε στο πολιτικό σύστημα που μας κάθισαν. Το σύνταγμα και οι βουλευτές είναι μια αρρώστεια. Δεν είναι η ζωή μας. Ή θα μας πεθάνη ή θα ψοφήση τέλος πάντων αυτή. Και θα ζήσωμε τότε με άλλο σύστημα πολιτικό, που μας έρχεται καλλίτερα. Πως, χωρίς να μας μελετήσουν, χωρίς να μάθουν καλά το φυσικό μας, μας κόλλησαν βουλευτές και συντάγματα;»

Ίων Δραγούμης 

Κατ’ αρχάς μία υπενθύμιση. Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022, είχαμε την εορτή του ΠΑΣΟΚ και ο φέρελπις νέος αρχηγός του τραυματίστηκε. Δεν το βλέπω και για τόσο καλό σημάδι για το μέλλον το εκλογικό του κόμματος, που ξεκίνησε με την εκλογή του Ανδρουλάκη με 15% στις δημοσκοπήσεις, είναι τώρα στο 12% και μάλλον θα πέσει κάτω από 10%…

Ευκαιρίας δοθείσης για να μιλήσουμε και για σοβαρά πράγματα δεν πρόκειται ποτέ να μάθουμε τον εθνικό λόγο για τον οποίο παρακολουθούσαν το τηλέφωνο του Ανδρουλάκη. Αυτό που μένει είναι οι δηλώσεις όχι ενός, αλλά πολλών πολιτικών και καθηγητών και Συνταγματολόγων πως είναι δυνατόν να παρακολουθούσαν το τηλέφωνο του αρχηγού του τρίτου κόμματος στην Βουλή!

 

Για όσους ξεχνούν την Χρυσή Αυγή και τις παρανομίες εις βάρος της…

 

Τους θυμίζω ότι επί πέντε σχεδόν χρόνια ήμουν ο Αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος της Βουλής και το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, όλοι μαζί από Νέα Δημοκρατία μέχρι ΚΚΕ, όχι μόνο συμφωνούσαν και στην πράξη συμφώνησαν όταν έγινε γνωστό να παρακολουθείται το τηλέφωνο μου, αλλά αποχωρούσαν και όλοι μαζί όποτε ελάμβανα τον λόγο στην Βουλή και απέκλεισαν και το κόμμα μας παράνομα από το δικαίωμα να έχει θέση αντιπροέδρου στην Βουλή.

Έτσι στην αλλοπρόσαλλη αυτή “δημοκρατία” τους δικαιούτο να έχει θέση αντιπροέδρου στη Βουλή το τέταρτο και το πέμπτο κόμμα, αλλά όχι το τρίτο! Αριθμητική του Καραγκιόζη σε μοιρασιά με τον Χατζηαβάτη κυριολεκτικά. Και φυσικά δεν ήταν μόνο αυτά…

 

Ένα αντιδημοκρατικό κράτος οπερέτα

 

Φτάσανε στο σημείο να έχουμε προεκλογική περίοδο, να υπάρχει συγκεκριμένος προεκλογικός νόμος, ο οποίος να προβλέπει συνέντευξη και ομιλία του αρχηγού του τρίτου κόμματος της Βουλής και αυτή να μη προβάλλεται ποτέ και την ίδια ώρα οι συνδικαλιστές της ΕΡΤ, οι οποίοι είναι κομμουνιστές, με την σύμφωνη γνώμη της Νέας Δημοκρατίας που δεν αντιδρούσε, έκαναν απεργία και κατέβαζαν τους διακόπτες! Όταν προσφύγαμε δε στο περίφημο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, το γνωστό ΕΣΡ, έβγαλε μία απόφαση που ακόμη και ο Σολομώντας θα σήκωνε τα χέρια ψηλά με απορία ακούγωντάς την, αφού προέβλεπε να αποφασίζουν τα κανάλια εάν θα μεταδίδουν τις δηλώσεις μου ή όχι! Λες και τα κανάλια είναι ανεξάρτητα κράτη μέσα στην Ελλάδα που κάνουν ό,τι  θέλουν και δεν ήταν αυτό το ίδιο το ΕΣΡ υπεύθυνο για την λειτουργία τους. Προσφύγαμε και στην Δικαιοσύνη και ζητήσαμε ασφαλιστικά μέτρα και μας παρέπεμψαν στην ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο αποφάσισε ότι θα αποφασίσει για το θέμα μετά τις εκλογές… Μιλάμε, για κομπιναδόρους, που θυμίζουν παλιά ελληνική ταινία με τον Βέγγο να πουλάει τσατσάρες και τον Χατζηχρήστο φάρμακο για την καράφλα. Μέσα σε τέτοιες συνθήκες δώσαμε έναν αγώνα και δεν ήταν μόνο αυτό. Δεν αρκούσε καθώς φαίνεται ούτε ο βρώμικος πόλεμος, ούτε η λάσπη, ούτε οι συκοφαντίες. Μία από αυτές η κυριότερη, που διακινούσαν οι λακέδες και οι κομματάρχες της Νέας Δημοκρατίας ότι η Χρυσή Αυγή συνεργάζεται και είναι σε συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ για να αθωωθούμε στην δίκη μας και όλοι ξέρετε τι έγινε τελικά. Πέρα από αυτό ήταν τουλάχιστον προπαγάνδα χοντροκομμένη να λένε οι φιλελεύθεροι Πινόκιο ότι εμείς οι εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, οι “φασίστες”, ήταν ποτέ δυνατόν να έχουμε συνεργασία με τους κάθε είδους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έφτανε όμως αυτό, έπρεπε η Νέα Δημοκρατία να χρησιμοποιήσει και άλλα όπλα για να κτυπήσει την Χρυσή Αυγή. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να δείξει ότι είναι πιο Χρυσή Αυγή από την Χρυσή Αυγή.

 

Οι ψευτομακεδονομάχοι της Ν.Δ. με τις πλαστικές περικεφαλαίες…

 

Όταν ακούστηκε πρώτη φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε νομιμοποίηση στην Βουλή της συμφωνίας των Πρεσπών και ακούστηκε ότι θα γίνουν διαδηλώσεις εναντίον του, η Νέα Δημοκρατία με πρώτο και καλύτερο τον Δένδια, πήρε θέση ότι δεν θα συμμετέχει σε αυτές τις ακραίες εκδηλώσεις τις εθνικιστικές και ξαφνικά οι δημοσκοπήσεις κτύπησαν κόκκινο και στους περισσότερους νομούς της Μακεδονίας η Χρυσή Αυγή ερχόταν μέχρι και δεύτερο κόμμα! Γιατί αυτό; Την απάντηση δίνει σε άρθρο της στα “ΝΕΑ” η γνωστή Μαρία Ρεπούση, του γνωστού “συνωστισμού στην προκυμαία της Σμύρνης”, άρθρο με τίτλο “Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα;”. Από το άρθρο αυτό λοιπόν το επίμαχο απόσπασμα που αφορά την πονηρή και ύπουλη πολιτική την πολιτική απάτη στην κυριολεξία της Νέας Δημοκρατίας εις βάρος του ελληνικού λαού και κατά της Χρυσής Αυγής. Γράφει η κ. Ρεπούση: “Παρόμοια και τα επιχειρήματα (κατά του ΣΥΡΙΖΑ) για τις Πρέσπες με τις οποίες συμφωνούσαν. Οι φουστανέλες στο Σύνταγμα με τις ευλογίες της Νέας Δημοκρατίας και του Μητσοτάκη ήταν το μέσον για να ηττηθεί, λένε, η Χρυσή Αυγή… Ο σκοπός, ο σκοπός που κάθε φορά ορίζουν, αγιάζει τα μέσα τα οποία μέσα χρησιμοποιούν.”

Έτσι, απολαύσαμε τους fake μακεδονομάχους με τις πλαστικές περικεφαλαίες και τις selfie των “ακροδεξιών” βουλευτών της Ν.Δ. Άδωνις, Βορίδης και σία με τα πλαστικά σημαιάκια στις συγκεντρώσεις.

Ας καταλάβει επί τέλους ο λαός ότι οι ψήφοι και η γνώμη του είναι σεβαστοί μόνον και όποτε αυτό βολεύει τα αφεντικά της διεφθαρμένης πλουτοκρατίας το κόμμα των πολιτικών κομμάτων πιστεύουν ότι ο εθνικισμός τέλειωσε; Κάνουν λάθος. Έρχονται θύελλες και καταιγίδες και μέσα από αυτές θα υπάρξει αντίσταση εθνική ό,τι και να κάνουν.

 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...