Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Πανικός και σοκ για το 26% των “μεταφασιστών”(;) στην Ιταλία.



Το γεγονός ότι στην Ιταλία πρώτο κόμμα αναδείχθηκε το εθνικιστικό κίνημα Fratelli d’ Italia, δημιούργησε κλίμα πανικού στις “λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις”, όπως συνηθίζουν να αυτοαποκαλούνται τα κοράκια της προδοτικής αριστεράς και της ληστρικής ψευτο-δεξιάς, που εξουσιάζουν τις Πατρίδες της Ευρώπης!

Όταν οι ψήφοι δεν πηγαίνουν σε αυτούς δεν είναι καλοί… Αυτό το ζήσαμε πολύ καλά εμείς οι Χρυσαυγίτες επί δέκα χρόνια όταν παίρναμε εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους και μας τιμούσε ο λαός με την εμπιστοσύνη του.

Τελευταία φορά το 2019, τον Ιούλιο, όταν λάβαμε σχεδόν 200.000 ψήφους, και το κόμμα των πολιτικών κομμάτων (Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ) σε πλήρη συνεργασία άφησε έξω από την βουλή την Χρυσή Αυγή μόλις για 3.701 ψήφους… Και αυτό δεν συνέβη προϊστορική εποχή, αλλά μόλις πριν ελάχιστα χρόνια! Αυτό να μη το ξεχνούν κάποιοι, οι οποίοι μας έχουν κάνει την κηδεία και έχουν μοιράσει και κόλλυβα για το μνημόσυνό μας. Ίσως να έχουν βιαστεί…

Η Τζιόρτζια Μελόνι ευχόμαστε να παραμείνει συνεπής αγωνίστρια των Ιδεωδών για τα οποία από την εφηβεία της μάχεται και έχει τα θερμά μας συγχαρητήρια για την μεγάλη της νίκη! Όσο για τον όρο “μεταφασίστες”, που βολεύει πολλούς να τον χρησιμοποιούν, απορούμε πως αυτός συμβιβάζεται με το γεγονός ότι ο εγγονός του Μουσολίνι, ο Τζούλιο Μουσολίνι, είναι εκλεγμένος Ευρωβουλευτής με κόμμα της Τζιόρτζια Μελόνι!

Οι Fratelli d’ Italia δικαιώθηκαν για την συνέπειά τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική των Βρυξελλών, όπως θα δικαιωνόταν και η Χρυσή Αυγή για την πολιτική της ως η μόνη δύναμη του εθνικού χώρου κατά των μνημονίων και για αυτό έπρεπε να κτυπηθεί ανελέητα με ένα νομικό τερατούργημα με μία καταδίκη χωρίς στοιχεία και αποδείξεις!

Το πλέον σημαντικό δεν είναι η νίκη της Τζιόρτζια Μελόνι ή του οποιουδήποτε εθνικιστή ηγέτη, αλλά ότι δεκάδες εκατομμύρια Ευρωπαίων περνούν στην απέναντι όχθη του ποταμού και αυτό είναι μία μεγάλη ελπίδα!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος Ιδρυτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 



Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...