Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Ατέλειωτη η εμπάθεια από δεξιούς και αριστερούς κατά Χρυσής Αυγής






Τον ήρωα τον γνωρίζεις απ’ την πτώση

και τον δειλό απ’ τ’ ανεβάσματα που δεν του αξίζει.

Του πρώτου τ’ όνομα το ψιθυρίζει

στ’ αφτιά του λαού ένας άγνωστος με πλούσια γνώση.

Τ’ όνομα του άλλου το σαλπίζει

και με τα τύμπανα το διαφημίζει

στην αγορά ο εσμός των εργολάβων.


Παναγιώτης Κανελλόπουλος


Όχι, δεν τους φτάνει το γεγονός ότι άδικα η Χρυσή Αυγή ευρίσκεται στην φυλακή ακόμη και όταν παραδέχονται ευθέως αυτό το άδικα. Ακόμη ηχούν στα αφτιά μας και θυμόμαστε πολύ καλά τα όσα έλεγαν σε τηλεοπτικούς σταθμούς έγκυροι νομικοί όπως ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Νικόπουλος, ο οποίος στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου είχε δηλώσει ότι εάν δεν βρεθεί κατ’ ευθείαν εντολή στον Ρουπακιά για την δολοφονία Φύσσα, η εγκληματική οργάνωση δεν υπάρχει! Και εντολή τέτοια δεν βρέθηκε! Ότι δεν υπήρξε εγκληματική οργάνωση το είπαν και άλλοι έγκριτοι νομικοί όπως και ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας της κυβερνήσεως Μπαλτάκος στο βίντεο με τον Ηλία Κασιδιάρη! Βίντεο για το οποίο ζήτησε Εισαγγελέας να γίνει έρευνα στην βουλή και δεν έγινε ποτέ… Βίντεο στο οποίο ευθέως δήλωνε ο Τάκης Μπαλτάκος ότι στήθηκε η όλη υπόθεση προκειμένου να εξουδετερωθεί η Χρυσή Αυγή. Μη ξεχνάμε εξ άλλου τις δηλώσεις του Υπουργού της συγκυβερνήσεως Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ κ. Ρουπακιώτη ότι είχε δεχθεί πιέσεις από σιωνιστικές οργανώσεις των ΗΠΑ προκειμένου να προχωρήσει στην δίωξη της Χρυσής Αυγής. 


Ως γνωστόν, ένα Σύστημα ολόκληρο αγωνίστηκε επί δέκα χρόνια με νύχια και με δόντια με κατηγορητήρια, δολοφονίες, τρομοκρατικές επιθέσεις σε γραφεία και κατοικίες, εμπρησμούς αυτοκινήτων να κτυπήσει την Χρυσή Αυγή. Τελικά κατάφερε και την έθεσε εκτός βουλής, όσο για τις Ιδέες είναι ασύδοτες και κανείς δεν μπορεί να τις περιορίσει. Γι’ αυτό ας μην ελπίζουν ότι η Ιδέα της Χρυσής Αυγής η αιώνια Ιδέα του Ελληνικού Εθνικισμού πρόκειται να καμφθεί από την αδικία και τις άδικες φυλακίσεις.


Και από πλευράς μεν της αριστεράς και των φιλελεύθερων καταλαβαίνουμε απόλυτα το μίσος και την εμπάθειά τους. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η αντεθνική τους πολιτική θα συναντούσε εμπόδιο ανυπέρβλητο απέναντί τους την Χρυσή Αυγή. Και ήταν στα 2010, 2011, 2012, 2013, που η Χρυσή Αυγή κυριαρχούσε στο πεζοδρόμιο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και όποιος κυριαρχεί στο πεζοδρόμιο κερδίζει τελικά και το παιχνίδι της πολιτικής. Και ήταν τις ημέρες εκείνες που αποφάσισαν με μαύρα αυτοκίνητα και κουκουλοφόρους να με συλλάβουν όταν η Χρυσή Αυγή άγγιζε στις δημοσκοπήσεις το 20%. Πέρα όμως από την επίσημη φιλελεύθερη αστική δεξιά, έχουμε και τους “εθνικοπατριώτες” με τα κόμματα τσέπης, κυριολεκτικά και μεταφορικά, που έβλεπαν με φθόνο την άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Όλοι αυτοί λοιπόν, με τα κόμματα σφραγίδες, μετά την φυλάκιση της Χρυσής Αυγής επιτέλους είδαν (ή αυτό νομίζουν μέσα στα πλαίσια της αρρωστημένης μεγαλομανίας τους) την ευκαιρία ότι έρχεται η δική τους ώρα και έχουμε μέχρι σήμερα 4 με 5 τουλάχιστον κόμματα, τα οποία διεκδικούν να έχουν μία ανάλογη με την Χρυσή Αυγή επιτυχία. Άλλοι είναι ορφανά της Νέας Δημοκρατίας, άλλοι αυτής της ίδιας της Χρυσής Αυγής, άλλοι αποτυχημένοι πολιτικάντηδες, που έφθασαν από Καρατζαφέρη μέχρι Νέα Δημοκρατία… 

Για γέλια και για κλάματα η ιστορία τριών κομμάτων που έγιναν ένα και τώρα είναι πάλι δύο. Αναφέρομαι στον λιβανιστή της Μέρκελ και των μνημονίων Τζίμερο, ο οποίος έκανε κόμμα με τον φίλο του Αντώνη Σαμαρά, στο οποίο προσετέθη και ο πρώην υπάλληλος του Αλαφούζου, Μπογδάνος. Τελικά τα διέλυσαν… Στην διεκδίκηση πολιτικού χώρου και πρώην μεγαλοεργολάβος, του οποίου ο εκπρόσωπος έδωσε συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε στην Χρυσή Αυγή. Είναι προς τιμήν του κατ’ αρχάς, ότι αναγνωρίζει και δηλώνει δημόσια ότι η δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι μία πολιτική δίωξη. Παρακάτω όμως, δηλώνει ότι θα έπρεπε οι Χρυσαυγίτες να ζητήσουν συγγνώμη για την βλάβη που προκάλεσαν στα εθνικά ιδεώδη!; Γι’ αυτό αλήθεια, διώχθηκαν πολιτικά; Γιατί έβλαψαν τα εθνικά ιδεώδη ή μήπως για το αντίθετο; γιατί τα υπερασπίστηκαν με σθένος; 


Όσο για το άλλο που αναφέρει περί χρυσαυγιτισμού και της κληρονομίας του, ας γνωρίζει ότι οι Ιδέες δεν κληρονομούνται και επί πλέον ουδείς έχει το θάρρος και την τόλμη να τα βάλει με ένα ολόκληρο Σύστημα, διεκδικώντας την κληρονομία της Χρυσής Αυγής. 

Είναι πραγματικά όμως, εξωφρενικό και αποδεικνύει ότι η Ελλάς είναι η χώρα των θαυμάτων, όπου ο καθένας είναι ό,τι δηλώσει… Άνθρωποι που δεν μπόρεσαν ποτέ να οργανώσουν μία πορεία έστω με χίλια άτομα, άτομα, που με το όνομά τους συμμετείχαν σε εκλογές και όχι μία φορά, έχοντας μπροστά σταθερά στο ποσοστό τους το μηδέν να ασκούν κριτική στην Χρυσή Αυγή, που επέτυχε 4 φορές να εκλέξει βουλευτές σε εθνικές εκλογές και δύο φορές σε ευρωεκλογές! Για να μη μιλήσουμε για δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους σε όλη την χώρα. 


Ας είναι… Η ώρα των εκλογών πλησιάζει και ο καθένας θα μετρηθεί. 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...