Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ!




“μη φοβηθείς το χαλασμό…. 

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,

κορώνα ιδέα, ιδέα σπαθί, που θα είν' απάνου απ’ όλα.”


Κωστής Παλαμάς  


Ακόμη ηχούν στα αφτιά μας οι αναγγελίες αναζητήσεων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ανθρώπων που έχασαν αδέλφια, μητέρες, αγαπημένους συγγενείς στην προκυμαία της Σμύρνης εκείνο τον Αύγουστο του 1922 πριν 200 ακριβώς χρόνια, εκεί όπου σκοτώθηκαν “κάποιες χιλιάδες” Έλληνες… λόγω συνωστισμού, όπως είχε γράψει στο βιβλίο της ιστορίας της, που μοιράστηκε στα σχολεία της χώρας, η Ρεπούση, όταν την χώρα κυβερνούσε η Νέα Δημοκρατία… Και ήμουν εγώ, για όσους το έχουν ξεχάσει, στα 2007, που έκαψα δημόσια αυτό το βιβλίο στην πλατεία Κολοκοτρώνη κάτω από τον ανδριάντα του Γέρου του Μωριά και κατηγορήθηκα γι’ αυτό από κανάλια και φυλλάδες σαν φασίστας. Και δεν ήμουν τότε βουλευτής, ούτε κατείχα κάποιο δημόσιο αξίωμα.


Χωρίς κόλλυβα το μνημόσυνο της μεγάλης καταστροφής


Αύγουστος του 2022 και τις ημέρες κατά τις οποίες ένα Έθνος ολόκληρο έπρεπε να ετοιμάζει τα κόλλυβα της μεγάλης θλιβερής επετείου της καταστροφής του 1922, ασχολείται με άλλα θέματα… Και αυτό όταν έχει αναγγελθεί από την Τουρκία ότι στα μέσα Αυγούστου τις ίδιες ακριβώς ημέρες πριν εκατό χρόνια, που οι φονιάδες πλησίαζαν τα περίχωρα της Σμύρνης, πρόκειται να βγει στα γαλανά νερά του Αιγαίου, του Ελληνικού Αρχιπελάγους το ερευνητικό πλοίο με το όνομα “Αμπντούλ Χαμίντ”, του αιματοβαμμένου σουλτάνου από το αίμα Ελλήνων και Αρμενίων Αμπντούλ Χαμίντ. Είναι προφανές ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί πολύ το κατεστημένο αυτής της χώρας με την νέα τουρκική πρόκληση. Και γιατί άλλωστε; Ο νέος “τουρκοφάγος” Νικόλαος Δένδιας μας έχει εξασφαλίσει συμμάχους από το Πεκίνο μέχρι το Παρίσι… Ποια Τουρκία έχουμε να φοβηθούμε; Ταυτόχρονα ο μεγάλος δημοκράτης και ανθρωπιστής πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης αλλάζει χαμογελώντας χειραψίες με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα Μπεν Σαλμάν, που μόλις πριν λίγα χρόνια είχε κόψει τον δημοσιογράφο Κασόγκι σε φέτες… μπέικον! Αυτό σημαίνει να είσαι δημοκράτης. Και βεβαίως δεν έχουν κανένα πρόβλημα οι “δημοκράτες” όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, να ανταλλάσσουν χειραψίες με “ευγενείς κυρίους” ωσάν τον Μπεν Σαλμάν, που κατακρεουργεί τους εχθρούς του. Αντίθετα, αισθάνονται αποστροφή και δέος να έχουν την οποιαδήποτε σχέση με έναν εθνικιστή και αυτό το ζήσαμε πολύ καλά εμείς εδώ στην Ελλάδα, όπου ήμασταν οι διαρκώς απόβλητοι από κάθε δημόσιο διάλογο παρ’ όλο το γεγονός ότι μας είχαν ψηφίσει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες!

Και ενώ όλα τα κανάλια πολυτελείας, όλα τους χρεοκοπημένα, όπως και οι φυλλάδες, μας παρουσιάζουν μία εικόνα ότι η Ελλάδα αντιστέκεται στα επεκτατικά σχέδια της Τουρκίας, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Και λίγες μόνον έντιμες φωνές, όπως της εφημερίδας Ελεύθερη Ώρα γράφουν την αλήθεια. Λένε τα πράγματα όπως έχουν και καταγγέλλουν το γεγονός ότι έχει καταστεί η χώρα μας ένα προτεκτοράτο των ΗΠΑ ταγμένο φανατικά κατά της Ρωσσίας και αυτό ενώ όλες οι πολιτικές έρευνες δείχνουν ότι ο Ελληνικός Λαός τρέφει φιλικά αισθήματα για την Ρωσσία του Πούτιν. 


Από την άλλη πλευρά ο Ερντογάν, ο οποίος δήθεν για τους απατεώνες των ΜΜΕ του ελλαδιστάν είναι στο περιθώριο, είναι ο εγγυητής μίας συμφωνίας μεταξύ Ρωσσίας και Ουκρανίας για την μεταφορά σιτηρών σε Μέση Ανατολή και Αφρική, όπου η Ρωσσία αναβαθμίζει σημαντικά γεωπολιτικά την θέση της. Όμως, η Ελλάδα του Δένδια και του Μητσοτάκη, αλλά και του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ είναι με τους αμερικάνους… Να δούμε όμως τι θα πει ο Μπάιντεν ή μάλλον τι θα διαβάσει στο σκονάκι που θα του δώσουνε, εάν έλθει μια δύσκολη και κρίσιμη ώρα για την Ελλάδα! Συμπερασματικά, η Ελλάδα βυθίζεται στο τέλμα μίας ατέρμονης και αποτυχημένης αμερικάνικης πολιτικής χωρίς ουδεμία εγγύηση και χωρίς καμία αξιόπιστη διαβεβαίωση για την εθνική της κυριαρχία. Μοναδική εγγύηση η πολεμική αρετή των Ελλήνων και το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεών μας, το οποίο πολλές φορές διέψευσε την λογική για χιλιάδες χρόνια. Σε αυτό πιστεύουμε και εμείς οι Χρυσαυγίτες πέρα από την λογική των αριθμών και των Χρηματιστηρίων. 


Υπάρχουν αληθινοί Εθνικιστές;


Επί σειρά ετών, από τα μέσα ακόμη της δεκαετίας του ’90 μέχρι πριν δύο χρόνια γέμιζαν οι δρόμοι των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης με χιλιάδες νέους και νέες, που κρατώντας Γαλανόλευκες και λάβαρα με τον μαίανδρο, έκαναν πορείες γεμάτος πάθος για Πατρίδα, για Τιμή, για Αξιοπρέπεια, για την Ιστορία μας, και μιλούσαν για τους σφαγείς του Ελληνισμού σε Μικρά Ασία, Πόντο και Κύπρο. Σήμερα με την Χρυσή Αυγή αιχμάλωτη ποιοι είναι αυτοί που θα ορθώσουν ανάστημα, θα υπερασπιστούν την Εθνική Τιμή, θα μιλήσουν για τα εγκλήματα του Κεμάλ ενάντια στο Έθνος μας; Προβλέπω εκδηλώσεις ανούσιες, φιλολογικού ενδιαφέροντος χωρίς νόημα από “εθνικοπατριώτες” της πεντάρας χωρίς ψυχή και όλα αυτά γιατί η Χρυσή Αυγή είναι φυλακή.

Μα δεν θα αργήσει η ώρα που μια νέα γενιά εθνικιστών, αληθινών εθνικιστών, κι όχι σαχλών ψευτοδιανοούμενων, θα διεκδικήσει τα δίκαια της Ιστορίας και θα είναι τότε που θα έλθει η ώρα των Αληθινών Εθνικιστών!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ  ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, Ιούνιος 2014: Ομιλία στην Βουλή, όπου οδηγήθηκα με χειροπέδες

“Σας ομιλεί ο Αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας.  Και ευχαριστώ κατ’ αρχάς από το Βήμα αυτό τις πεντακόσιες τριάντα έξι χιλιάδ...