Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Προς “δημοκράτες” υποκριτές, που δεν θυμούνται τις παράνομες παρακολουθήσεις στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής
Έχουν αγανακτήσει άπαντες δεξιοί και αριστεροί “δημοκράτες” για το θέμα των παρακολουθήσεων. Ένα θέμα με ιστορία πολλών δεκαετιών στην Ελλάδα… Μάλιστα, για να “νομιμοποιήσουν” την παρακολούθηση Ανδρουλάκη, αναφέρονται οι υπερασπιστές της κυβερνήσεως Μητσοτάκη στην παρακολούθηση των τηλεφώνων όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής! Κάτι ήξερε σχετικά ο τότε υπουργός δικαιοσύνης της Ν.Δ. το 2013 όταν στήθηκε η πολιτική σκευωρία εναντίον μας, που μίλησε για παρακολούθηση όλων των βουλευτών για θέματα εθνικής ασφαλείας. 


Για όσους δεν το ξέρουν, όταν με οδήγησαν από το κτίριο της ΓΑΔΑ στην Εισαγγελία για να μου απαγγείλουν κατηγορία, η Εισαγγελεύς μου είπε για τηλεφωνικές συνακροάσεις σε παρελθόντα χρόνο, που αφορούσαν θέματα εθνικής ασφαλείας… Αυτές τις συνακροάσεις δεν τις είδαμε ποτέ, όχι μόνο γιατί ήταν παράνομες, αλλά και γιατί εξέθεταν όλο το βρώμικο σχέδιο της κυβερνήσεως και φυσικά δεν υπάρχουν στην δικογραφία. Όπως στην δικογραφία δεν υπάρχουν και οι έρευνες που έκανε η αντιτρομοκρατική για τα οπλοστάσια, που είχαν καταγγείλει οι προστατευόμενοι μάρτυρες και που αποδείχτηκαν ένα μεγάλο ψέμα. Οι προστατευόμενοι μάρτυρες που συνεχίζουν να πληρώνονται από το ελληνικό κράτος από το 2012 μέχρι σήμερα και έπεται συνέχεια.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Ποιος Εθνικισμός και ποιοι Εθνικιστές;

  «…Ο  Εθνικισμός  είναι το σύμβολο μιας πίστεως, μιας ολοκληρωμένης κοσμοθεωρίας. Και οι εθνικιστές είναι οι πιστοί της θρησκείας αυτής. …....