Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

"ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ - ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!"

 


Η γιορτή της “δημοκρατίας” και οι fake “εθνικοπατριώτες” του 21ου αιώνα

“Χαρές και πλούτη να χαθούν
και τα βασίλεια, κι όλα,
τίποτα δεν είναι σαν στητή,
μένει η ψυχή
κι ολόρθη”

Διονύσιος Σολωμός

Ο εορτασμός της 24ης Ιουλίου του 2022 είχε μία πρωτοτυπία. Κάποιοι εόρταζαν την ίδια ώρα που η Ελλάδα καιγόταν από τον Έβρο έως την Πελοπόννησο και την Λέσβο και θύμιζε το κλίμα αυτό εκείνη την άλλη 24η Ιουλίου του 1974, όταν η Κύπρος καιγόταν από την μία άκρη ως την άλλη για να εδραιωθεί η “δημοκρατία”. Τότε το 1974 όταν συνετελέστη μία μεγάλη προδοσία, μία ΥΒΡΙΣ σε αυτήν την αιματοβαμμένη πατρίδα, την οποία ακόμη δεν έχει ακολουθήσει η ΝΕΜΕΣΙΣ!

Όταν η φωνή του “όχλου” είναι καλή…

Και δεν μπορεί να λησμονήσει κανείς την έμμεση πλην σαφέστατη αναφορά της προέδρου Σακελλαροπούλου στην ελευθερία του βιαστή ανηλίκων Λιγνάδη εν ονόματι των θεσμών! Των θεσμών, που ήταν όλοι εκεί, στην εορτή της “δημοκρατίας” και μάλιστα τιμώμενοι όσοι με την υπογραφή τους συνέβαλαν στο συμβόλαιο πολιτικού θανάτου της Χρυσής Αυγής. Από ανακριτές και εισαγγελείς μέχρι δικαστές, που όλοι τους χωρίς εξαίρεση πήραν προαγωγές επειδή καταδίκασαν την Χρυσή Αυγή… Απόλυτα φυσικό, αφού υπήρξαν οι σωματοφύλακες ή μπράβοι του Συστήματος, πού έσωσαν το καθεστώς από την Χρυσή Αυγή! Και έτσι “η δημοκρατία ενίκησε”…

Και όταν με την καλπονοθεία του Ιουλίου του 2019 ετέθη εκτός βουλής η Χρυσή Αυγή, “η δημόσια ζωή επέστρεψε στην… ομαλότητα”, έτσι είπαν!

Κατά τα άλλα όταν ο “όχλος” φωνάζει για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, είναι καλός, όταν φωνάζει κατά της ελευθερίας του Λιγνάδη είναι κακός και παραβιάζει τους θεσμούς… Και κατά ποιαν έννοια εκφράζει το λαϊκό αίσθημα ένας εσμός 15 περίπου χιλιάδων μπολσεβίκων επαγγελματιών αντιφασιστών, που ήταν έξω από το Εφετείο σε μία πόλη 5 εκατομμυρίων;!

Ποιος θα αντισταθεί στην παρακμή; 

Η Χρυσή Αυγή υπήρξε ένα πραγματικό πολιτικό φαινόμενο στην “δημοκρατία” της Μεταπολιτεύσεως και για τον λόγο αυτό κτυπήθηκε ανελέητα με νεκρούς, τρομοκρατικές επιθέσεις, φυλακές, αποκλεισμούς, κατάρες και αναθέματα από το σύνολο ενός κόσμου πολιτικού, που διέγνωσε να επέρχεται το τέλος του σάπιου βασιλείου της Δανιμαρκίας τους από μία πραγματικά εθνική επανάσταση ψυχών!

Ως γνωστόν σήμερα, η Χρυσή Αυγή είναι φυλακή. Νωπές όμως ακόμη ηχούν οι φωνές εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων στους λεωφόρους των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης για την Ελλάδα που έρχεται, για μια Ελλάδα εθνικιστική, που πρέπει να ανήκει μόνο στους Έλληνες! Και οι φωνές αυτές δεν σβήνουν, δεν ξεχνιούνται απ’ τις χιλιάδες ώρες τηλεοπτικής λάσπης και τα πρωτοσέλιδα της διεφθαρμένης νομενκλατούρας των ΜΜΕ.

Το Σύστημα όμως, επειδή γνωρίζει πολύ καλά ότι στην πολιτική δεν υπάρχει κενό, επιχειρεί να εξαπατήσει τον λαό με υποκατάστατα, τα οποία θέλουν να τα παρουσιάσουν ως χρυσές αυγές στην θέση της Χρυσής Αυγής.

Είναι δυνατόν όλα αυτά τα ανεμομαζώματα και διαβολοσκορπίσματα των “εθνικοπατριωτών” της πεντάρας να αντισταθούν στην παρακμή; Είναι δυνατόν να γίνουν η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων, η μεγάλη ελπίδα για εθνική αναγέννηση;

Ποιος Εθνικισμός και ποιοι Εθνικιστές;

Ακούσατε αλήθεια ποτέ κάποιον πρώην κομμουνιστή ο οποίος σήμερα ευρίσκεται στην Νέα Δημοκρατία ή στο ΠΑΣΟΚ ή οπουδήποτε αλλού, αφού παντού βρίσκονται, να δηλώνει ότι δεν είναι κομμουνιστής; Αντίθετα, πλήθος είναι οι δηλώσεις των πολιτικάντηδων της ψοφοδεούς ψευτοδεξιάς, οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία δηλώνουν ότι δεν είναι φασίστες, δεν είναι ακροδεξιοί, δεν είναι εθνικιστές. Και το γεγονός αυτό δείχνει καθαρά την ηθική και πολιτική ήττα της αστικής δεξιάς, που κυβερνά μέσα σε ένα καθεστώς φόβου και τρόμου από την αριστερά!

Κάτι τέτοιους τύπους, που δηλώνουν ότι δεν είναι εθνικιστές καν, και αποκηρύσσουν το μόνο αξιόλογο παρελθόν τους, όταν τα μαυροκόκκινα λάβαρα με τον Μαίανδρο ανέμιζαν στον ουρανό της Ελλάδος, έχει επιλέξει το Σύστημα για να γίνουν οι χρυσές αυγές στην θέση της Χρυσής Αυγής, της Χρυσής Αυγής που συγκλόνισε όχι μόνον την δημόσια ζωή της Ελλάδος, αλλά το παγκόσμιο πολιτικό Σύστημα για το θάρρος και την τόλμη της να μιλήσει για αρετές, Ιδανικά και Αξίες, που είχε το Σύστημα εξορίσει για πάντα, έτσι πίστευε, από τον κόσμο. Και θα αποτύχουν όλοι αυτοί και ο καιρός δεν θα αργήσει, που αυτό θα αποδειχθεί, γιατί ό,τι δεν έχει ψυχή σε αυτόν τον κόσμο, ό,τι δεν μιλάει στην ψυχή του λαού με σύμβολα και αρχέτυπα εθνικά είναι ένα τίποτε που σβήνει και τελειώνει σαν αρρωστημένη ονειροφαντασία κάποιων, οι οποίοι πιστεύουν ότι είναι δυνατόν να είναι οι εκλεκτοί της μοίρας όντας τα απόβλητα μιας μικρής ασήμαντης ιστορίας.

Υπάρχει ελπίδα;

Τίποτε δεν χάνεται εάν μένει η ψυχή ολόρθη καθώς μας λέγει ο εθνικός ποιητής κι αν ήλθαν καιροί δύσκολοι και μαύρα σύννεφα έχουν σκεπάσει τον ουρανό της Πατρίδας είναι βέβαιο ότι ποτέ δεν θα λείψουν από τον τόπο αυτό οι γενναίες ψυχές που θα διεκδικήσουν τα δίκαια της Ιστορίας. Πέρασε μεγάλες συμφορές ο Ελληνισμός και άντεξε και όπως άντεξε σκλαβιά αιώνων θα αντέξει και αυτή την μιαρή εισβολή της ανηθικότητος, που σκοπό έχει την καταστροφή της εθνικής ταυτότητος.

Και εάν δεν είναι αυτή η Χρυσή Αυγή που θα σημάνει και πάλι το εγερτήριο για εθνική αντίσταση, είναι βέβαιο ότι στο μέλλον θα έρθει μια άλλη που έχοντας δίδαγμα την αδικία και το βρώμικο πόλεμο εναντίον των Εθνικιστών θα έχει διδαχθεί πολλά και θα αντιμετωπίσει καθώς πρέπει τους εχθρούς του Έθνους.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...