Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

ΜΟΣΧΑ: Εχθρός της Ρωσσίας η Ελλάδα

 





Με δήλωσή του ο Ρώσσος πρέσβης στην Ελλάδα Αντρέι Μάσλοφ τόνισε ότι οι σχέσεις Ρωσσίας και Ελλάδος καταστρέφονται συστηματικά από την κυβέρνηση των Αθηνών. Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν κάνει τίποτε άλλο από το να συνεχίζει την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να θυμηθούμε ότι επί Τσίπρα ήταν που είχαμε απελάσεις Ρώσσων διπλωματών από την Ελλάδα!


Με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία από το τέλος Φεβρουαρίου οι διμερείς σχέσεις έχουν καταστραφεί πλήρως. Δεν υπάρχει επαφή έστω και με μία λέξη. 


Είναι προφανές ότι η Ν.Δ. με την σύμφωνη γνώμη ΣΥΡΙΖΑ και με την σιωπή των παλαιομπολσεβίκων έχει καταστήσει την Ελλάδα ένα προτεκτοράτο των ΗΠΑ στην περιοχή του Αιγαίου. Εάν παρ’ ελπίδα υπάρξει εμπλοκή Ρωσσίας από την μία πλευρά και ΗΠΑ-Τουρκίας από την άλλη (γιατί έτσι θα γίνει…), πιστεύει κανείς ότι οι αμερικάνοι θα πολεμήσουν για να υπερασπιστούν την Ελλάδα; Με τους Τούρκους, λοιπόν, σύμμαχοι και εναντίον των Ρώσσων και αυτό σίγουρα δεν είναι εθνική πολιτική!


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πιστεύει ότι η Ιστορία διδάσκει ότι η Ρωσσία και η Τουρκία είναι εκ των πραγμάτων εχθροί, για λόγους σοβαρούς γεωπολιτικούς και επίσης ότι οι ΗΠΑ θα στηρίξουν την Τουρκία σε όλες τις περιπτώσεις. Για τον λόγο αυτό θεωρεί φυσική σύμμαχο της Ελλάδος την Ρωσσία των εκατοντάδων εκατομμυρίων Ορθοδόξων.  


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...