Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

ΑΝ…




Μάιος του 2012, εκλογές και η Χρυσή Αυγή στο 7%. Ιούνιος του 2012, δεύτερες εκλογές, πόλωση και τα μικρά κόμματα χάνουν σχεδόν τις μισές τους ψήφους ΕΚΤΟΣ της Χρυσής Αυγής, που μένει σταθερή στο 7%.


Ιανουάριος 2015 και μέσα από την φυλακή κάνω προεκλογικό αγώνα και η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται 3ο κόμμα. Σεπτέμβριος 2015 και η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει σε ποσοστό και παραμένει 3ο κόμμα της χώρας.


Πριν τις εκλογές με την βουλή να έχει κλείσει αναδεικνύουν σε 3ο κόμμα τους αποχωρήσαντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό να μην δώσουν εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως στην Χρυσή Αυγή.


Όλον αυτόν τον καιρό κλιμακώνεται ο πόλεμος εναντίον μου με μία επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” από πολιτικό κατεστημένο, ΜΜΕ και ΙΟΥΔΕΣ μέσα στην Χρυσή Αυγή. Όλοι αυτοί που με κατηγορούσαν και με κατηγορούν και δεν τους άρεσαν τα 7% και η 3η θέση στην βουλή να δούμε τι θα κάνουν…


Αν υπήρχε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και στις 7 Οκτωβρίου του 2020 δεν με καταδίκαζαν ΑΔΙΚΑ όλα θα ήταν διαφορετικά. Δεν άντεχε η “δημοκρατία” τους την ΑΘΩΩΣΗ μου γιατί θα ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ και αποκάλυψη πλήρης της σκευωρίας.


Αν υπάρχει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ θα δικαιωθώ και τότε το πολιτικό τοπίο αλλάζει… Ας γνωρίζουν εχθροί και “φίλοι” και οι ΙΟΥΔΕΣ ότι όλα αλλάζουν στον κόσμο αυτό και ότι η ΑΛΗΘΕΙΑ αργεί, αλλά πάντοτε έρχεται και λάμπει σαν Ήλιος.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος, 2002: Γεωπολιτική και Εθνική Κυριαρχία

  Η Ελλάδα ή θα είναι μεγάλη και κυρίαρχη ή δεν θα είναι καθόλου Ελλάδα. Σύμφωνα με την επιστήμη της γεωπολιτικής ισχύουν τα παρακάτω:  H ύπ...