Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Η τυραννία της “πολιτικής ορθότητας” και οι Δελαπατρίδηδες του “εθνικισμού”



Ολομέτωπη η επίθεση του κατεστημένου ενάντια στον σκληρό πυρήνα του Έθνους, το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο από το “όμαιμον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον, ομότροπον”. Κτυπούν το “όμαιμον” θέλοντας να κάνουν… “έλληνες” τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, που με την ανοχή τους έφεραν παράνομα στην Πατρίδα μας. Πλήττουν με κάθε τρόπο το “ομόγλωσσον”, καταστρέφοντας την γλώσσα των θεών, την Ελληνική, με την λεξιπενία, τους Αγγλισμούς, την αμορφωσιά, την α-παιδεία.


Θέτουν υπό αμφισβήτηση ή και χλευασμό το “ομόθρησκον”επιβάλλοντας ένα άθεο λαϊκό κράτος και στο έργο τους αυτό αρωγοί τους είναι και “πεφωτισμένοι”… προοδευτικοί ρασοφόροι, που εξευτελίζουν την Πίστη με τα έργα και τις ημέρες τους. Όσο για το “ομότροπον” έχουν ρίξει στην λήθη και την λησμονιά κάθε Παράδοση του λαού μας, καθιερώνοντας μέσω των ΜΜΕ το “American way of life”. Και κοντά σε όλα αυτά “ΑΛΛΑΖΟΥΝ” την Ιστορία, θέλουν έναν λαό χωρίς Εθνική Μνήμη ή το χειρότερο με ψεύτικη μνήμη. Εξευτέλισαν με αφορμή τα 200 χρόνια το 1821 και τώρα στον χρόνο που έρχεται έχουν σκοπό, “τιμώντας” δήθεν τα 100 χρόνια από το 1922, να βεβηλώσουν βάναυσα τις ΜΝΗΜΕΣ των Μεγάλων Νεκρών της τουρκικής θηριωδίας.


Τα κατάφεραν καλά τα ορφανά του Μαρξ και οι φιλελεύθεροι εθνομηδενιστές. Κυριαρχούν παντού και αντίσταση ουδεμία από τους εθνικά σκεπτόμενους καθηγητές και ιστορικούς που σιωπούν. Σιωπούν γιατί πάντοτε ο “αστισμός” και ο καθωσπρεπισμός των “εθνικοφρόνων” συνοδεύεται από δειλία και μία δουλική διάθεση προς την εκάστοτε εξουσία. Όσο για κάποιους Δελαπατρίδηδες (άλλοι δηλώνουν πατριώτες, άλλοι εθνικιστές) δεν έχουν τίποτε να πουν και έτσι περισσότερα από… 10 κόμματα(!) ετοιμάζονται να εκλέξουν βουλευτές. 


ΕΝΑΝΤΙΑ στην τυραννία της “πολιτικής ορθότητας” ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή μπορούσε να πολεμήσει χωρίς να λογαριάζει εάν θα μας πουν… φασίστες ή ρατσιστές.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022 

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...