Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

Η ΛΑΡΚΟ και το άθλιο κομματικό κράτος



Παραμονές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου υπήρξε μεγάλη διπλωματική μάχη στην Ελλάδα μεταξύ Αγγλίας και Γερμανίας για το ποια χώρα θα προμηθευτεί περισσότερο Νικέλιο από την Ελλάδα, που ήταν η μόνη χώρα παραγωγής του στην Ευρώπη. Αυτό σαν ένα ακόμη δείγμα για το πόσο μεγάλο είναι το ψέμα ότι η Ελλάδα είναι μία… φτωχή χώρα!


Μετά τον πόλεμο ιδρύθηκε από τον Μποδοσάκη η εταιρεία ΛΑΡΚΟ, η οποία και είχε επί σειρά ετών υψηλά κέρδη. Όμως, μετά το 1974 ήλθε ως γνωστόν στην χώρα “δημοκρατία” και άρχισε το τρελό πανηγύρι της λεηλασίας του Εθνικού πλούτου με διορισμούς ημετέρων, κομματικά στελέχη βεβαίως, χαριστικά δάνεια κλπ. και έτσι με το κομματικό πελατειακό κράτος ενός λαού (για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους) κατά πλειοψηφίαν πελατών-πολιτών-ψηφοφόρων η ΛΑΡΚΟ έφτασε σήμερα να έχει χρεώσει την χώρα 500 εκατομμύρια ευρώ.



Ένας ΕΘΝΙΚΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ, το Νικέλιο όχι μόνο δεν έδωσε τίποτε στην Πατρίδα, αλλά την χρέωσε! Μία ακόμη απόδειξη του γεγονότος ότι ΣΚΑΝΔΑΛΑ και “δημοκρατία” είναι οι δύο όψεις του αυτού νομίσματος και ότι ο καπιταλισμός είναι το ίδιο αντεθνικός με τον μπολσεβικισμό.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...