Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

“ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ” ΣΚΑΪ: Δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση εάν δεν υπάρχει οικονομικό όφελος




Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 - ξημερώματα Τρίτης, Τηλεοπτική Εκπομπή “Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ” του δημοσιογράφου κ. Θωμαΐδη με θέμα την βία στα γήπεδα και την δολοφονία του 19χρονου Άλκη.


Στην διάρκεια της εκπομπής μίλησε ένας καθηγητής του Ποινικού Δικαίου, μία Πρόεδρος Εφετών και έγκριτοι νομικοί. ΟΛΟΙ συμφώνησαν ότι για την δολοφονία του 19χρονου ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ για εγκληματική οργάνωση στους κατηγορούμενους για τον φόνο γιατί ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ βάσει της συμφωνίας του Παλέρμο.


Η Συμφωνία του Παλέρμο είναι συμφωνία στα πλαίσια του ΟΗΕ, που υπέγραψε η Ελλάδα και έχει ψηφίσει η βουλή και η οποία ΡΗΤΑ τονίζει ότι δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση εάν δεν υπάρχει οικονομικό όφελος.


Με βάση την ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΕΡΜΟ η υπεράσπιση της Χρυσής Αυγής, ο Εισηγητής Εφέτης του συμβουλίου Εφετών και η Εισαγγελεύς της δίκης  μας ζήτησαν την ΑΘΩΩΣΗ μας από την κατηγορία της “εγκληματικής οργανώσεως”.


Το Δικαστήριο παραβιάζοντας τον νόμο μας καταδίκασε! Φαίνεται πως υπεράνω του νόμου ήταν η πολιτική σκοπιμότητα και οι κραυγές του όχλου και των καναλιών των “νταβατζήδων”.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...