Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Ποιος θυμάται τα συσσίτια “μίσους” της Χρυσής Αυγής; 

Ελλαδιστάν έτος 2022 και όσους δυσαρεστεί ο όρος “ελλαδιστάν” και προτεκτοράτο, επιτέλους ας δουν την πραγματικότητα κατάματα και να μην κρύβονται πίσω από τα ράκη ενός ανέξοδου ψευτοπατριωτισμού. Είναι ντροπή να λέμε ότι είναι Ελλάδα αυτό το άθλιο κράτος παρίας της διεθνούς πολιτικής και επαίτης της διεθνούς οικονομίας. 


Από το πρωί ως το βράδυ οι προπαγανδιστές της κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας κάνουν κυριολεκτικά πλύση εγκεφάλου στον λαό ότι είμαστε μία πανίσχυρη δύναμη με κάθε λογής συμμάχους από Σαουδάραβες με κελεμπίες μέχρι Αμερικανούς, που δήθεν θα πολεμήσουν στο πλευρό μας εάν μας επιτεθεί η Τουρκία. Όλα αυτά βεβαίως αποτελούν ευχολόγια και δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα. Εκεί όμως, όπου η προπαγάνδα τους και τα ψέματά τους ξεπερνούν κάθε όριο και κτυπούν κυριολεκτικά κόκκινο είναι στην εικόνα που παρουσιάζουν μία ευημερούσα κοινωνία, όπου όλα λειτουργούν ρολόι και είμαστε μάλιστα για να χρησιμοποιήσω και τον όρο του κυβερνητικού εκπροσώπου οι πρωτοπόροι στην 4η βιομηχανική επανάσταση! Η μύτη του Πινόκιο αυτής της άθλιας καπιταλιστικής πολιτικής εξαφανίστηκε με την περίπτωση μίας ηλικιωμένης, η οποία συνελήφθη να κλέβει τρόφιμα από γνωστή αλυσίδα τροφίμων. Τελικά το πόσοι “φιλάνθρωποι” εμφανίστηκαν μετά το συμβάν δεν λέγεται. Εμφανίστηκε ένας υπουργός της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος δήλωσε ότι με παρέμβασή του δεν έγινε δίωξη στην ηλικιωμένη! Εμφανίστηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι και αυτοί είπαν ότι προσπάθησαν να μην την συλλάβουν. Η αλήθεια ήλθε από τις επίσημες ανακοινώσεις ότι το αδίκημα ήταν αυτεπάγγελτο και η Αστυνομία ναι την συνέλαβε γιατί πήρε τρόφιμα αξίας 40 ευρώ! Και δεν παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα. Και τελικώς δεν κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου γιατί απέσυρε την μήνυση η εταιρεία της αλυσίδας τροφίμων, λογαριάζοντας προφανώς την κοινωνική κατακραυγή και το οικονομικό κόστος που θα είχε από την υπόθεση. Σίγουρα η περίπτωση αυτή δεν είναι μεμονωμένη και ευκαιρίας δοθείσης με την ακρίβεια να καλπάζει και τους έμμεσους φόρους, οι οποίοι είναι πιο αντιλαϊκοί και καπιταλιστικοί φόροι, να έχουν γονατίσει τον Ελληνικό λαό, ευκαιρίας δοθείσης ποιος θυμάται τα συσσίτια “μίσους” της Χρυσής Αυγής;Ποιος θυμάται τις ατέλειωτες ουρές με χιλιάδες λαού στο σταθμό Λαρίσης στην Λεωφόρο Μεσογείων στον Πειραιά στην Θεσσαλονίκη και σε τόσες άλλες πόλεις της Ελλάδος; 


ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ


Φυσικό είναι οι πολλοί να ξεχνούν. Έτσι είναι πλασμένος ο λαός, όχι σήμερα, αλλά από τις απαρχές ακόμη του πολιτισμού. Και πως να έχουμε την απαίτηση να θυμούνται τα συσσίτια μόνο για Έλληνες της Χρυσής Αυγής, τα οποία απαγόρευσαν με νόμο ως “ρατσιστικά” τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου, τις εκατοντάδες αιμοδοσίες και το κοινωνικό έργο του Κινήματός μας όταν ξεχνούν αυτά που συνέβησαν μόλις χθες; Όταν έχουν ξεχάσει ένα κράτος σε κατάσταση διαλύσεως με τις φωτιές πριν λίγους μήνες και με το χιόνι που πάγωσε κυριολεκτικά την πρωτεύουσα πριν λίγες ημέρες. Ξεχνά εύκολα ο λαός και έχει ξεχάσει πολύ εύκολα τα μνημόνια που δήθεν σήμερα δεν υπάρχουν, έχοντας αλλάξει όνομα ως “εποπτεία” και βεβαίως δεν γνωρίζουν ή δεν ενδιαφέρονται να γνωρίζουν ότι το εξωτερικό χρέος της Ελλάδος ως προς το ΑΕΠ συναγωνίζεται με το χρέος του Σουδάν. Εκεί κατάντησαν την Πατρίδα μας! 


Τριάντα δύο μήνες Νέας Δημοκρατίας και ξέχασαν αυτοί που μας ξέχασαν για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και την συμφωνία των Πρεσπών και τα όσα γίνονται ενάντια σε τουρκική απειλή, τα οποία συνιστούν μία διαρκή υποχώρηση, ξέχασαν τις υποσχέσεις της Ν.Δ. ότι θα διορθώσει τα κακώς κείμενα του ΣΥΡΙΖΑ και διαμορφώνουν μία κοινωνία ακόμη χειρότερη πολύχρωμη χωρίς ηθικές αρχές. Και όσο για τους λαθρομετανάστες κάνουν επίσημες συμφωνίες με κράτη της Ασίας να έρθουν και περισσότεροι. Θα έρθει όμως η ώρα που όλα θα τα θυμηθούν και τότε μοιραία θα θυμηθούν την Χρυσή Αυγή. 


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος - Ιδρυτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 

Φυλακές Δομοκού 2022


Υ.Γ.: Ο πόλεμος τελικά είναι γεγονός και η Ρωσσία διεκδικεί την Ιστορία της στην Ουκρανία, αποκαθιστώντας όσο είναι δυνατόν την υπόστασή της ως μίας μεγάλης Αυτοκρατορίας. Ενάντια στην θέληση του Ελληνικού Λαού, ο οποίος σταθερά εδώ και πολλούς αιώνες τρέφει φιλικά αισθήματα έναντι της Ρωσσίας, ένας πολιτικός κόσμος προσδεδεμένος στο άρμα της ξενοκρατίας ακολουθεί πιστά την σκληρή γραμμή των ΗΠΑ, αδιαφορώντας για τα εθνικά συμφέροντα του Ελληνισμού. Η Ρωσσία υπήρξε πάντοτε ο φυσικός εχθρός της Τουρκίας και φυσικός σύμμαχος του Έθνους μας, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία για τους ξενόδουλους καρεκλοκένταυρους του κράτους των Αθηνών, που έχουν καταντήσει την Ελλάδα προτεκτοράτο.


18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...