Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Προς πλήρη αποκατάσταση οι σχέσεις Τουρκίας και ΗΠΑ




Χρόνια ολόκληρα οι μισθοφόροι της προπαγάνδας του Συστήματος μας λένε ότι οι Αμερικάνοι θα μας προστατέψουν εάν η Τουρκία αποφασίσει να μας επιτεθεί. Από κοντά και άλλοι “σύμμαχοι” όπως η Γαλλία και το Ισραήλ και η Αίγυπτος. Κανένας δεν έχει δώσει εγγυήσεις στην Ελλάδα ότι θα βρεθεί στο πλευρό της σε περίπτωση πολεμικής συρράξεως με την Τουρκία. Όσο για τα σύννεφα μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ, όπως και Τουρκίας και Ισραήλ σιγά-σιγά διαλύονται.  


Στην πρόσφατη κρίση με την Ουκρανία η Τουρκία πήρε καθαρά το μέρος των ΗΠΑ δίδοντας μάλιστα και πολεμικά drones στην Ουκρανία τα γνωστά Μπαϊρακτάρ με τα οποία οι Αζέροι τσάκισαν τους Αρμένιους. Επίσης, είναι πλέον δεδομένο ότι για τον θάνατο του αρχηγού του ISIS Αλ Κουράισι, που εκτέλεσαν οι Αμερικανοί στο καταφύγιό του στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας, σημαντικό ρόλο έπαιξε η Τουρκία, που στην πραγματικότητα τον παρέδωσε. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αρχηγός του ISIS ξεκίνησε σαν πληροφοριοδότης των Αμερικανών στο Ιράκ.


Επίσης, εις ό,τι αφορά τις σχέσεις της Τουρκίας με το Ισραήλ, ήδη ο Ερντογάν απέλασε τα στελέχη της Παλαιστινιακής Χαμάς, που ήταν στην Τουρκία και περιμένει μέσα στον Φεβρουάριο την επίσημη επίσκεψη του προέδρου του Ισραήλ προς πλήρη αποκατάσταση των σχέσεών τους. 


Αυτοί είναι οι “σύμμαχοί” μας, που θα μας “σώσουν” από την Τουρκία…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...