Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

“Ιστορική επέτειος” η ημέρα καταδίκης της Χρυσής Αυγής - Από το κακό στο χειρότερο το προτεκτοράτο των Αθηνών




“Κάποτε όμως όλοι θα κριθούμε

και για το δίκιο και για τ’ άδικο 

του κόσμου αυτού.

Και εγώ, που με Τιμή, είμαι σ’ ένα κελί

και αυτοί, που σαν πραματευτάδες

βγάλανε την Δικαιοσύνη στο σφυρί”.



Στις αρχές του έτους υπήρχε πολυτελές ένθετο στην Κυριακάτικη εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” με τον τίτλο: “ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Στιγμές και γεγονότα που καθόρισαν τον κόσμο”. Στην σελίδα 87 του εν λόγω εντύπου και στην ημερομηνία 7 Οκτωβρίου 2020 παρετίθετο ως ΙΣΤΟΡΙΑ και “γεγονός”, το οποίο καθόρισε τον κόσμο η καταδίκη της Χρυσής Αυγής και μάλιστα μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά αναφερότανε και το εξής:


“Παράλληλα θα καταδικαστούν για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και διεύθυνση (ΟΧΙ όμως για σύσταση) τα ηγετικά στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή”.

Κρίσιμα ερωτήματα προκύπτουν από την παράθεση ως γεγονότος Ιστορικού της καταδίκης μας και βεβαίως το ότι ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΜΕ για ΣΥΣΤΑΣΗ εγκληματικής οργανώσεως.


Ερώτημα 1ον: Αφού η καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν ήταν όπως με θράσος διακηρύσσουν μία δίωξη ποινική κάποιων “εγκληματιών” και ΟΧΙ μία ωμή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ, τότε γιατί να είναι ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ;


Ερώτημα 2ον: Γιατί για την καταδίκη μίας ομάδος “εγκληματιών” να πανηγυρίζουν οι πολιτικοί του κατεστημένου από Νέα Δημοκρατία και ψευτοπατριώτες μέχρι μπολσεβίκοι; Γιατί να επαίρονται και ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτοί έβαλαν τους Χρυσαυγίτες φυλακή; Αυτοί δίκαζαν και όχι δικαστές;


Ερώτημα 3ον: Ως γνωστόν η καταδίκη της 7ης Οκτωβρίου του 2020 είναι ΜΟΝΟ η απόφαση ενός δικαστηρίου σε ΠΡΩΤΟ βαθμό, η οποία και θα κριθεί σε ΔΕΥΤΕΡΟ βαθμό στο ΕΦΕΤΕΙΟ και ενδεχομένως και στο Ανώτατο δικαστήριο της χώρας. Πως ΠΡΟΔΙΚΑΖΟΥΝ την ΕΝΟΧΗ μας πριν την δίκη μας στο Εφετείο όταν μάλιστα στην δίκη μας σε ΠΡΩΤΟ βαθμό η Εισαγγελέας πρότεινε ΑΘΩΩΣΗ για την κατά φαντασίαν “εγκληματική οργάνωση”; Το ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ για εμάς δεν υπάρχει; 


Ερώτημα 4ον: Το ότι αποτελεί δημιούργημα της πολιτικής σκοπιμότητας η κατηγορία της “εγκληματικής οργανώσεως” ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ από το γεγονός ότι με καταδίκασαν, εμένα τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, για “διεύθυνση” της “εγκληματικής οργανώσεως”, αλλά ΟΧΙ για ΣΥΣΤΑΣΗ! Ποιοι ίδρυσαν, λοιπόν, ποιοι ΣΥΝΕΣΤΗΣΑΝ την “εγκληματική οργάνωση” απάντηση δεν έδωσε το πρωτόδικο δικαστήριο και μόνο γι’ αυτό η ΚΑΤΑΔΙΚΗ μας είναι στον αέρα χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις.


Ερώτημα 5ον: Το τελευταίο μου ερώτημα απευθύνεται σε όσους πιστεύουν ότι είμαστε ΑΘΩΟΙ και είναι το εξής: Γιατί σιωπάτε, στηρίζοντας με την ένοχη σιωπή σας ένα άθλιο προτεκτοράτο, το οποίο διαλύει την κοινωνία και ξεπουλάει ΠΙΣΤΗ και ΠΑΤΡΙΔΑ; 


ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ


Γιατί έπρεπε να είμαι στην φυλακή γνωρίζω. Είμαι στην φυλακή ΟΧΙ για κάποια “εγκληματική οργάνωση”, αλλά γιατί ενάντια στους προδότες και τους διεφθαρμένους αυτού του άθλιου προτεκτοράτου κήρυξα αγώνα Αντίστασης Εθνικής ενάντια στην παρακμή και την εθνική μειοδοσία. Πράγματι ήταν και είναι (όσο μπορώ…) αγώνας δύσκολος και άνισος να μάχεσαι χωρίς “πλάτες” ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ μέσα σε αυτό το άθλιο προτεκτοράτο, που όσο περνάει ο καιρός κάνει την Ελλάδα μας όλο και περισσότερο ΑΝΗΘΙΚΗ στο όνομα της “διαφορετικότητας”, όλο και λιγότερο Ελλάδα στο όνομα του “αντιρατσισμού”.


Από το κακό του ΣΥΡΙΖΑ στα χειρότερα της Νέας Δημοκρατίας αν και το να ξεχωρίζει κανείς αυτούς τους δύο πολιτικούς σχηματισμούς δεν έχει ουσία, αφού το ίδιο βλάπτουν και οι δύο την χώρα. Και είναι η ΝΔ των φιλελεύθερων, που ψήφισαν δυστυχώς οι “εθνικόφρονες νοικοκυραίοι”, που περισσότερο και από τον ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται την Συμφωνία των Πρεσπών και τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ.


Συμπερασματικά ό,τι δεν θα τολμούσε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, που προσπαθεί να κρατήσει και μετριοπαθείς ψηφοφόρους δίπλα του, το κάνει χωρίς πρόβλημα και χωρίς ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ η Νέα Δημοκρατία. Ποια ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ μέσα και έξω από την βουλή, όταν η Χρυσή Αυγή είναι στην φυλακή; “Άκρα του τάφου σιωπή”, η “σιωπή των αμνών” από όλους αυτούς, που θέλουν να λέγονται πατριώτες, αλλά δεν τους άρεσε η Χρυσή Αυγή.


Και μόνο το γεγονός ότι ένα ολόκληρο σύστημα αναγκάσθηκε να καταδικάσει για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία της Ελλάδος και Ευρώπης ένα ολόκληρο κόμμα και να φυλακίσει βουλευτές δείχνει την αγωνία του Συστήματος, ενός Συστήματος που καταρρέει μέσα στην διαφθορά και την σαπίλα. Δείχνει ακόμη την δύναμη της Ιδέας, την Δύναμη της Χρυσής Αυγής, που σίγουρα δεν τελειώνει μέσα στα Γκουλάγκ τους και είναι κάτι πέρα από τους ψήφους και τα ποσοστά που μαγειρεύουν οι λακέδες του προτεκτοράτου.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022


Υ.Γ.: Καθηγητής Στάθης Καλύβας, “ΤΑ ΝΕΑ”, 5/2/2022, σελ. 58: “Αν αποτύγχανε ο ΣΥΡΙΖΑ θα ερχόταν η Χρυσή Αυγή”. ΙΔΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ!   

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...