Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Ποιος καθυστερεί την δίκη της Χρυσής Αυγής; Τα ψέματα και η προπαγάνδα της ΝΔ περί συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ!




Πόρτα, πόρτα γύρναγαν πολιτευτές και κομματάρχες της ΝΔ στα σπίτια των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής το 2019 και έλεγαν ψέματα, ατέλειωτα ψέματα εναντίον μας όπως ότι είχαμε κάνει συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ να καθυστερήσει η δίκη μας. Και κατόρθωσαν με τα ψέματα και την νοθεία το 2,93%. 


Ο καιρός, όμως, περνάει και αποδεικνύει ότι μαζί χέρι-χέρι με τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ έστησε το βρώμικο πόλεμο εναντίον μας. Απόδειξη γι’ αυτό ότι ενώ πήρανε την εξουσία τον Ιούλιο του 2019 και η δίκη μας είχε σχεδόν τελειώσει η απόφαση βγήκε τον Οκτώβριο του 2020, 16 ολόκληρους μήνες μετά! Γι’ αυτήν την καθυστέρηση με κυβέρνηση ΝΔ ποιος φταίει; Και η “καθυστέρηση”, που έχει σκοπό να κρατάει πολιτικά όμηρο την Χρυσή Αυγή συνεχίζεται! 

Έχουμε Φεβρουάριο του 2020 και έχουν περάσει 17 ολόκληροι μήνες από την απόφαση του Εφετείου και ακόμη η απόφαση δεν έχει… ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΕΙ!


Δεν γνωρίζω, δηλαδή, ΑΚΟΜΗ, έχοντας καθίσει 3 χρόνια στην φυλακή (μαζί με την προφυλάκιση) ΓΙΑΤΙ, με ποια ΣΤΟΙΧΕΙΑ και ποιες ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ με καταδίκασαν. 


Αυτή η καθυστέρηση της “καθαρογραφής” πάλι μυστική συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι; Και τι να πει κανείς για τους ΙΟΥΔΕΣ, που φώναζαν “Ζήτω ο αρχηγός” και προεκλογικά διέδιδαν ότι έχω κάνει συμφωνία για να μην μπω στην φυλακή; 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...