Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Είμαστε κράτος ελεύθερο, είμαστε κράτος προτεκτοράτο ή είμαστε απλά μία κατεχόμενη χώρα;




Παρεξηγούνται πολλοί για εκείνους που αναφερόμενοι στο μόρφωμα που εμφανίζεται ως εθνικό κράτος το αποκαλούν ελλαδιστάν ή και προτεκτοράτο. Ο ελλειμματικός συνταγματικός ψευτοπατριωτισμός τους εξαντλείται σε αυτήν την και μικρή και ανέντιμη Ελλάδα των πολιτικών και της πλουτοκρατίας, μία Ελλάδα χωρίς Ιστορία, χωρίς ξεκάθαρη εθνική ταυτότητα και Πίστη. 


Είμαστε ελεύθερο κράτος; Πως είναι δυνατόν να είμαστε ελεύθερο κράτος όταν δεν έχουμε την δυνατότητα να παίρνουμε εμείς τις αποφάσεις για θέματα της Εθνικής μας Άμυνας και της οικονομίας μας; Πως γίνεται να είναι ένα κράτος ελεύθερο και να μην έχει εθνικό νόμισμα; Πως γίνεται να είναι ένα κράτος ελεύθερο και σε μία κρίσιμη περίσταση, η οποία  μπορεί να φέρει ακόμη και έναν παγκόσμιο πόλεμο οι ξένοι αποφασίζουν για την στάση του; 


Αναφέρομαι ασφαλώς στην κρίση της Ουκρανίας για την οποία η Ελλάδα σέρνεται κυριολεκτικά πίσω από το άρμα των ΗΠΑ σε αντίθεση με πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες και έχει καταντήσει στρατιωτική βάση κατά της Ρωσσίας. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του ελληνικής καταγωγής Ναυάρχου ε.α. των ΗΠΑ πρώην διοικητού του ΝΑΤΟ ότι “η Ελλάδα θα συμμετάσχει καθοριστικά στις επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ”. Δηλαδή θα εμπλακεί σε πολεμικές επιχειρήσεις! Αυτό σημαίνει η παραπάνω δήλωση. 


Ακόμη σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” ο πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ Ναύαρχος Μπάουερ είπε για Αλεξανδρούπολη και Σούδα ότι σε περίπτωση κλιμάκωσης με την Ρωσσία το ΝΑΤΟ θα χρησιμοποιήσει πλήρως τα σημαντικά στρατηγικά πλεονεκτήματα της Ελλάδος. 


Με απλά λόγια μας οδηγούν ενάντια στην θέληση του Λαού και ενάντια στα εθνικά μας συμφέροντα σε μία πολεμική περιπέτεια. Και αυτό επίσης δείχνει ότι δεν είμαστε ελεύθερο κράτος. 


Δεν είμαστε ούτε και προτεκτοράτο γιατί εάν ήμασταν προτεκτοράτο, οι σύμμαχοί μας θα παρείχαν εγγυήσεις για την εθνική μας άμυνα, αλλά αυτό ως γνωστόν δεν το έχουν κάνει οι ΗΠΑ εις ό,τι αφορά την τουρκική απειλή, που είναι και ο μεγάλος κίνδυνος για την Πατρίδα μας.


Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

 

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...