Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Αγώνας για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σε όλο τον κόσμο. “Ομαλότητα” στην Ελλάδα




Αφού λοιπόν, “η δημοκρατία νίκησε” με την καταδίκη μας και επανήλθε η “ομαλότητα” στο κοινοβούλιο, τι περισσότερο φυσικό από το να επικρατεί νεκρική σιγή στο ελλαδιστάν την ίδια ώρα που σε ολόκληρο τον κόσμο οι λαοί αντιστέκονται ενάντια στην τυραννία της παγκοσμιοποίησης, η οποία άρχισε την τελική της επίθεση με αφορμή τον περίφημο κορωνοϊό.


Η Βελγική Αστυνομία ανέπτυξε δυνάμεις στις εισόδους των Βρυξελλών, αλλά χιλιάδες διαδηλωτές κατέλαβαν την κεντρική της πλατεία με σημαίες φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην υποχωρητικότητα του εμβολιασμού και τα ανελεύθερα μέτρα. Επεισόδια είχαμε και στο Παρίσι με συμπλοκές μεταξύ διαδηλωτών κατά της παγκοσμιοποίησης και αστυνομικών και συλλήψεις 97 ατόμων. 


Στον Καναδά συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις, όπως και σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ. Την σημαία της αντίστασης ενάντια στην τυραννία του καπιταλισμού, γιατί αυτό είναι η παγκοσμιοποίηση, κρατά ο γιος του δολοφονηθέντος υποψηφίου πρόεδρου των ΗΠΑ Ρόμπερτ Κέννεντυ και ανιψιός βεβαίως του δολοφονηθέντος προέδρου Τζων Κέννεντυ, ο Ρόμπερ Κέννεντυ Τζούνιορ, ο οποίος καταγγέλλει όσα γίνονται στον κόσμο στο όνομα δήθεν της δημόσιας υγείας. Συνεχείς οι διαδηλώσεις και στην Γερμανία κυρίως στην Ανατολική, όπου ο καπιταλισμός και ο καταναλωτισμός δεν έχει σαπίσει τελείως τον λαό. Διαδηλώσεις μέχρι και στην Νέα Ζηλανδία. Στην Ελλάδα όμως των ραγιάδων και των “εθνικοφρόνων της πεντάρας”, που δεν ήθελαν την Χρυσή Αυγή, ησυχία και “ομαλότητα”… Μία ακόμη απόδειξη ότι “η δημοκρατία νίκησε”, όπου “δημοκρατία” η κατά Πλάτωνα τυραννία. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...