Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΡΩΣΣΟΦΩΝΟ








Η παραπληροφόρηση σε αυτή την χώρα, η οποία έχει καταντήσει ένα χυδαίο προτεκτοράτο των ΗΠΑ προς δόξαν της αμερικανοδουλείας ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρα και Μητσοτάκη, φιλελεύθερων και  κομμουνιστών, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οι ειδήσεις μας λένε ότι Ουκρανοί στρατιώτες δολοφόνησαν κατοίκους ενός χωριού της Ουκρανίας, παραλείποντας βέβαια να πούνε ότι αυτοί ήταν ρωσσόφωνοι και ανάμεσα σε αυτούς ο ένας Έλληνας. Για όσους δεν το ξέρουν, οι σχεδόν 150.000 Έλληνες που ζουν στην Ουκρανία είναι ρωσσόφωνοι και πιστοί του Πατριαρχείου της Μόσχας και αντίθετοι προς την κυβέρνηση του Κιέβου. Αυτό είναι λεπτομέρειες όμως για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και βεβαίως για τον Δένδια, που πριν λίγες ημέρες πήγε στην Ουκρανία και κατέθεσε στέφανο στο μνημείο πεσόντων Ουκρανών που πολέμησαν κατά της Ρωσσίας και των Ελλήνων βεβαίως της Ουκρανίας, που είναι στο πλευρό των Ρώσσων. Και δεν είναι μόνον αυτό. Σε όλες τις εφημερίδες του Συστήματος (Καθημερινή, Τα Νέα κλπ.) στο χάρτη της Ουκρανίας, που εμφανίζουν στις σελίδες τους, εμφανίζουν την Κριμαία σαν αμφισβητούμενο έδαφος ενώ έχει ανακηρυχθεί πλέον τμήμα της Ρωσσικής επικράτειας. Επίσης, ο Ερντογάν εφοδιάζει με οπλικά συστήματα μεταξύ των οποίων τα drones με τους πυραύλους τον Ουκρανικό στρατό και εμείς σαν χώρα έχουμε πάρει θέση υπέρ της Ουκρανίας και των ΗΠΑ και κατά της Ρωσσίας. 


Είναι φανερό ότι το τελευταίο που απασχολεί αυτούς, που εξουσιάζουν την χώρα είτε ΝΔ κυβερνά, είτε ΣΥΡΙΖΑ είναι πως θα υπηρετήσουν καλύτερα τα αμερικανικά συμφέροντα. Τα συμφέροντα μίας χώρας, η οποία αποκαθιστά τις σχέσεις της με την Τουρκία, η οποία απειλεί την Πατρίδα μας. Και όλα αυτά ενάντια στην θέληση του Ελληνικού λαού, ενάντια στους νόμους της γεωπολιτικής, που λένε ότι το μοναδικό στήριγμα που μπορεί να έχει η Ελλάδα απέναντι στην επιθετικότητα της Τουρκίας, είναι η Ρωσσία. Ταυτόχρονα σε άλλο επίπεδο οι Αμερικάνοι έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα διασπάσεως μέσα στους κόλπους της Ορθοδοξίας την στιγμή που εκατό πενήντα εκατομμύρια Ρώσσων Ορθοδόξων βλέπουν με αγάπη και στοργή την Ελλάδα μας. Και αυτό είναι ένα έγκλημα όχι απλά θρησκευτικό, αλλά πρώτα απ’ όλα εθνικό.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...