Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Καθηγητής Καλύβας στην εφημερίδα τα “Νέα”: “…αν αποτύγχανε ο ΣΥΡΙΖΑ, θα ερχόταν η Χρυσή Αυγή. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο”.

 





Ο καθηγητής Στάθης Καλύβας έγινε γνωστός στο Πανελλήνιο με μία σειρά τηλεοπτικών εκπομπών στον σταθμό ΣΚΑΪ των τουρκοσήριαλ και των τουρκοριάλιτι, βασισμένων στο βιβλίο του περί θριάμβων και καταστροφών της Ελλάδος. Σύμφωνα με το σκεπτικό του καθηγητή Καλύβα, η Ελλάδα γνώρισε πολλούς “θριάμβους”… Πάρα ταύτα ακούσαμε στην εκπομπή του και αλήθειες όπως ότι η Ελλάδα ήταν πολύ φτωχότερη το 1949 από το 1944, που σημαίνει σε απλά ελληνικά ότι η κομμουνιστική ανταρσία κατέστρεψε περισσότερο την Πατρίδα μας και από την κατοχή! 


Ιδιαίτερη σημασία έχει όμως μία αναφορά του καθηγητή Στάθη Καλύβα στην διακυβέρνηση της πατρίδας μας από τον ΣΥΡΙΖΑ την οποία σωστά και χαρακτήρισε ως αρνητική. Είπε όμως κάτι άλλο το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία, είπε “ότι αν αποτύγχανε ο ΣΥΡΙΖΑ, θα ερχόταν η Χρυσή Αυγή” και ότι "δεν συνέβη κάτι τέτοιο".

 

Ερχόμαστε στον Σεπτέμβριο του 2013 όπου πράγματι η Νέα Δημοκρατία είναι ακόμη πρώτη στις δημοσκοπήσεις πίσω με μικρή διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ και πίσω η Χρυσή Αυγή που αγγίζει το 20% και η οποία έχει τάσεις μεγάλης ανόδου. Τι συνέβη τότε; Όλοι το ξέρουμε. Με προφυλάκισαν και η Χρυσή Αυγή ετέθη υπό διωγμόν και έτσι έγινε ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση και δεν ανέβηκε άλλο η Χρυσή Αυγή, ευτυχώς για τον καθηγητή. 


Επιτέλους ας ξυπνήσουν κάποιοι και ας καταλάβουν το βρώμικο παιχνίδι που παίχτηκε εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος και παίζεται ακόμη και ότι ο μεγάλος εχθρός των εθνικιστών ήταν πάντα περισσότερο και από την αριστερά οι φιλελεύθεροι εθνομηδενιστές της Νέας Δημοκρατίας, της Νέας Δημοκρατίας, που δεν είναι τίποτε άλλο από την άλλη όψη του ιδίου νομίσματος με τον ΣΥΡΙΖΑ.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...