Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες. Παράταση για τις λεγόμενες “δομές φιλοξενίας”




Η προπαγάνδα του Συστήματος που δουλικά ακολουθεί τις εντολές των αφεντικών της παγκοσμιοποίησης με κάθε τρόπο προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες ότι δεν είναι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων έτσι δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα εάν ανάμεσα στους αυριανούς Έλληνες υπάρχουν και μαύροι και κίτρινοι και από κάθε φυλή του κόσμου. 


Σε πρόσφατη ανασκαφή που γίνεται σε Μινωϊκή - Mυκηναϊκή πόλη στο νομό Χανίων εστάλησαν δείγματα dna από τους νεκρούς που βρέθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο. Τα αποτελέσματα της ερεύνης απέδειξαν ότι οι νεκροί του 1300π.Χ. έχουν το ίδιο dna τόσο με αυτό των κατοίκων της περιοχής, όσο και των κατοίκων της Πελοποννήσου, αφού είχε ως γνωστόν εκείνη την περίοδο αρχίσει η κάθοδος Μυκηναίων και Αχαιών στην Κρήτη. 

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, που έδωσε το Υπουργείο Παιδείας, του προτεκτοράτου ελλαδιστάν (και ας θυμώνουν για τον όρο αυτό κάποιοι “υπερήφανοι” γραικύλοι), στα σχολεία της Ελλάδος φοιτούν μαθητές από… 94 διαφορετικές χώρες! Και οι μαθητές αυτοί που είναι δεκάδες χιλιάδες δεν μαθαίνουν τυχαία τα ελληνικά, όσο τα μαθαίνουν και όπως τα μαθαίνουν. Χρειάζονται το χαρτί για να γίνουν “έλληνες” πολίτες και μαζί με αυτούς και οι οικογένειές τους. Και ύστερα οι ψεύτες της Νέας Δημοκρατίας, που δήθεν θα έδιωχναν τους λαθρομετανάστες συνεχίζουν την προπαγάνδα τους και αντίδραση καμία. Η Χρυσή Αυγή ως γνωστόν είναι στην φυλακή…. 


Όπως έγινε γνωστό, ο Μηταράκης που είναι υπουργός μετανάστευσης αποφάσισε να παρατείνει για ένα ακόμα χρόνο τις συμβάσεις παραχώρησης εκτάσεων που ανήκουν στους δήμους και στις οποίες έχει εγκαταστήσει λαθρομετανάστες, που τους λένε πρόσφυγες. Αντιδράσεις χλιαρές για τα μάτια του κόσμου από τους δήμους και τίποτε πέραν αυτού και ως γνωστόν στην Ελλάδα τίποτε μονιμότερο του προσωρινού. Θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες και δεν το κρύβουν και εμπόδιο πολιτικό για τα σχέδιά τους ήταν η Χρυσή Αυγή και για αυτό έστησαν μια ολόκληρη πολιτική σκευωρία και με την βοήθεια επίορκων έκλεισαν αθώους ανθρώπους στην φυλακή


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ  - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...