Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Βρώμικη προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής με αφορμή την δολοφονία στην Θεσσαλονίκη από τους χουλιγκάνους





Βοά το διαδίκτυο για την πολιτική ταυτότητα των δραστών της στυγερής δολοφονίας του 19χρονου στην Θεσσαλονίκη. Οι εφημερίδες όμως και τα κανάλια δεν λένε λέξεις ούτε για τις διασυνδέσεις τους με κύκλους της αριστεράς από ΣΥΡΙΖΑ μέχρι αντιφά, ούτε για το κόκκινο αστέρι το κομμουνιστικό που είχαν στο πανό τους στο γήπεδο οι δολοφόνοι. Αντίθετα μιλάνε για τάγματα εφόδου τύπου χρυσής αυγής και οργανώνουν και φιέστες στα σχολεία με συνθήματα όχι στον εθνικισμό! Και αυτό την ίδια στιγμή που έχουμε δει φωτογραφίες κάποιων εκ των δραστών με σύμβολα πράγματι εθνικιστικά, αλλά όχι ελληνικά, αλλά Αλβανικά!!! Το ίδιο και στην αρθρογραφία όλων αυτών των προπαγανδιστών που παριστάνουν τους κοινωνιολόγους και τους αναλυτές. Για όλα φταίει η Χρυσή Αυγή και θυμούνται νεκρούς… Δεν θυμούνται όμως τα δύο 20χρονα παλληκάρια της Χρυσής Αυγής που εκτελέστηκαν στην λεωφόρο Ηρακλείου. Άθλιοι υποκριτές και ψεύτες κάνουν για μια ακόμη φορά το μαύρο άσπρο.


Στην προπαγάνδα του μίσους κατά της Χρυσής Αυγής πρωταγωνιστεί βέβαια το ΚΚΕ, που με θράσος μετά την αποκάλυψη των τελευταίων εγγράφων που δείχνουν τον προδοτικό του ρόλο όχι μόνον δεν τα αρνούνται, αλλά και υπερηφανεύονται που έπαιρναν όπλα από τους σοβιετικούς για να χωρίσουν την Ελλάδα στα δύο και να έχουμε μία βόρεια κομμουνιστική Ελλάδα και μία νότια. Και από κοντά και η δειλή ψευτοδεξιά Νέα Δημοκρατία και οι ρουφιάνοι μισθοφόροι της ακροδεξιοί, που λένε ότι όποιος δεν είναι με την Νέα Δημοκρατία είναι με τον… ΣΥΡΙΖΑ! Και ο ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι όποιος δεν είναι με αυτόν είναι με την Νέα Δημοκρατία! Έχουν χωρίσει οι “νταβατζήδες” την χώρα στα δύο και τους ενώνει το μίσος για τον εθνικισμό, το μίσος εναντίον της Χρυσής Αυγής. Και αυτό το μίσος δείχνει ποια είναι η μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης στην χώρα. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ  - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...