Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ Η… ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ!
Είδα στην τηλεόραση το μήνυμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο οποίο προβάλλονται τα αξιοθέατα και τα σημαντικά της περιοχής και βεβαίως της πρωτεύουσας του Ελληνικού Βορρά, της Συμβασιλεύουσας πόλεως της Αυτοκρατορίας μας Θεσσαλονίκης. Έτσι ανάμεσα στον Λευκό Πύργο, την προτομή του Αριστοτέλους, του πατέρα της επιστήμης και του κοσμοκράτορα Μεγάλου Αλεξάνδρου, έδειχναν και το… “κανέλλωμα” μίας μπουγάτσας! Οι άνθρωποι δεν είναι απλά κακόγουστοι, είναι χυδαίοι υβριστές! Δεν περιμέναμε τίποτε περισσότερο από τους επαγγελματίες “πατριώτες” της ΝΔ. Δεν συμβαίνουν, όμως, τέτοιου είδους ασχήμιες μόνο στον Βορρά. 


Στην Αθήνα είχαμε “φιέστα” ολόκληρη για την Μεταφορά από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο ένδεκα τεμαχίων του Παρθενώνος στο Μουσείο της Ακροπόλεως, από την οδό Πατησίων δηλαδή στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, απόσταση… δύο χιλιομέτρων! Τα οποία τεμάχια ήταν για δεκαετίες παρατημένα στα υπόγεια του μουσείου, όπως και πολλά άλλα σημαντικά ευρήματα. Εκεί ήταν πεταγμένος για δεκαετίες και ο Αστρολάβος των Αντικυθήρων! Και γι’ αυτήν την μεταφορά έγινε “φιέστα” και την παρουσίασαν σαν πρωτοβουλία επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα από την Αγγλία!  Ποιο “λαϊκιστής” πεθαίνεις….


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...