Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Όταν οι μάσκες πέφτουν




Δεν έχει περάσει πολύς καιρός ούτε από την καταδίκη μας της 7ης Οκτωβρίου 2020, ούτε από τον Ιούλιο του 2019 όταν για λίγες χιλιάδες ψήφους (3.700) έμεινε η Χρυσή Αυγή εκτός βουλής και το γεγονός αυτό, το οποίο και πανηγυρίστηκε βοερά από το “συνταγματικό τόξο” (από ΝΔ μέχρι ΚΚΕ), ήταν που έκανε και πιο εύκολη την καταδίκη και φυλάκιση. Απόλυτη η συνεργασία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στο σχέδιο εξοντώσεως του Εθνικιστικού Κινήματος και δίπλα σε αυτούς και “άλλοι”… Δίπλα στους αντιφασίστες και “πατριώτες” και “εθνικιστές”, που έδωσαν μάχη σκληρή για να κόψουν και την τελευταία ψήφο από την Χρυσή Αυγή μέσα από εφημερίδες, διαδίκτυο κλπ. Κοντά σε αυτούς, που παραμονές εκλογών κατηγορούσαν τόσο εμένα προσωπικά, όσο και την Χρυσή Αυγή και… “χρυσαυγίτες”, οι οποίοι υποτίθεται ότι δεν συμφωνούσαν με την κακοήθη πολεμική εναντίον του προσώπου μου και του Κινήματος.

ΟΛΟΙ αυτοί τώρα, καθώς φαίνεται, είναι μαζί, αφού καμία διαφορά αποδεικνύει ο χρόνος ότι δεν είχαν. ΟΛΑ τα δείχνει ο χρόνος, οι μάσκες κάποτε μοιραία πέφτουν και αυτοί που έγδερναν τις φωνητικές τους χορδές, κραυγάζοντας “Ζήτω ο Αρχηγός”, σήμερα είναι παρεούλα με αυτούς που πολεμούσαν την Χρυσή Αυγή. Όλα αυτά δεν μου προκαλούν έκπληξη και μπορώ να πω ότι τα ήξερα. Πίστευα, όμως, ότι το πάθος και ο φθόνος δεν θα τους παρασύρουν στον δρόμο της πολιτικής αυτοχειρίας, που έχουν επιλέξει. Γιατί προς τα εκεί βαδίζουν το δίχως άλλο.


Όσο για την Χρυσή Αυγή έχει μία Ιστορία, την οποία κανένας δεν  μπορεί να διαγράψει γιατί το παρελθόν δεν μπορεί να αλλάξει ούτε ο ίδιος ο Θεός. Γι’ αυτήν την ΙΣΤΟΡΙΑ και τις ημέρες, που έρχονται, Συναγωνιστές ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ! 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...