Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

“ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ” του Αλέξη Παπαχελά ανατρέπει το αφήγημα της “Μεταπολίτευσης”




Όποιος διαβάσει το βιβλίο του Αλέξη Παπαχελά εύκολα διαπιστώνει ότι το βασικό αφήγημα της “Μεταπολίτευσης” είναι ένα μεγάλο ΨΕΜΑ! Ο ίδιος ο Κίσινγκερ παραδέχεται ότι έστησε τον Ιούλιο του 1974 ένα πραξικόπημα με στρατηγούς και ναυάρχους για να φέρει την “δημοκρατία” και επιπλέον πριν ακόμη γίνει η τουρκική εισβολή “προφητεύει” τον ερχομό του Καραμανλή και ότι αργότερα θα κυβερνήσει την χώρα ο Ανδρέας. Καταρρίπτει ακόμη το παραμύθι της “Αντίστασης” στην χούντα, που ήταν μία υπόθεση μίας μειοψηφίας της αριστεράς και ΜΟΝΟ! ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ επίσης το ότι η τραγωδία της Κύπρου ήταν μία προδοσία των χουντικών, όπως λένε, αλλά ήταν μία συνωμοσία των “συμμάχων”. Έγραψε πρόσφατα ο Γ.Π. ΜΑΛΟΥΧΟΣ (“ΤΑ ΝΕΑ”):


“Ο νασερικά σκεπτόμενος Παπαδόπουλος μπλόκαρε, το 1973, τους ανεφοδιασμούς των αμερικανικών στρατηγικών βομβαρδιστικών στην Κρήτη, παίρνοντας έτσι πρακτικά θέση υπέρ των Αράβων και εναντίον του Ισραήλ και των Ηνωμένων Πολιτειών σε μία από τις πιο επικίνδυνες κρίσεις του 20ου αιώνα. Πριν περάσουν μερικές εβδομάδες, γινόταν το Πολυτεχνείο. Και ο δικτάτορας, επί έξι χρόνια ακλόνητος, βρισκόταν πλέον φυλακισμένος. Και πριν περάσει ένας χρόνος, η Τουρκία εισέβαλε στην Κύπρο…”.

Να γιατί έπεσε η 21η Απριλίου, να γιατί έγινε η τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Για να έλθει στην εξουσία η βολική και ξενόδουλη “δημοκρατία” της… Μεταπολίτευσης. Γι’ αυτό!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...