Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Όταν οι φονιάδες και οι προδότες κατηγορούν την Χρυσή Αυγή

 


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΛΑΣΠΗΣ 


Για “εγκληματική οργάνωση” μιλάνε και γράφουν συνεχώς οι κομμουνιστές και από κοντά ακολουθούν οι συνοδοιπόροι τους φιλελεύθεροι της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία να δηλώνουν μέσα και έξω από την βουλή ότι τιμούν και σέβονται τους αγώνες της αριστεράς. Γνωστή η δήλωση του πρωθυπουργού των Δεκεμβριανών του 1944 Γεωργίου Παπανδρέου, με την οποία είχε χαρακτηρίσει το ΚΚΕ ως το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας. 


Γι’ αυτό το έγκλημα και την προδοσία είχαμε δύο αποκαλυπτικά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες, με τα οποία ως συνήθως δεν ασχολήθηκε η ψευτοδεξιά της μίζας, της ρεμούλας και της ΄κονόμας. Το ένα δημοσίευμα ήταν της εφημερίδας “ΤΟ ΒΗΜΑ” της 30ης Ιανουαρίου του 2022, σελίδα 56, και αφορούσε έγγραφα των μυστικών υπηρεσιών της Σοβιετικής Ενώσεως τα οποία αποχαρακτηρίστηκαν πρόσφατα. Και την αποκάλυψη των εγγράφων δεν έκανε κάποιος από τους Έλληνες ιστορικούς, που άλλοι από αυτούς είναι μπολσεβίκοι και άλλοι δειλοί εθνικόφρονες της πεντάρας, αλλά ένας Ρώσσος καθηγητής ο Σεργκέι Ραντσένκο, ο οποίος ασχολείται με την περίοδο του ψυχρού πολέμου και μάλιστα ανάρτησε στο τουίτερ ο Ρώσσος ιστορικός τα έγγραφα.


Σύμφωνα, λοιπόν, με έγγραφο της KGB, το “πατριωτικό” ΚΚΕ ζητούσε και έλαβε από την Σοβιετική Ένωση αντιαρματικά πυροβόλα για να πολεμήσει εναντίον του Ελληνικού Στρατού! Εάν αυτό δεν είναι προδοσία, τι άλλο είναι; Για να μη μιλήσουμε για τον ομολογημένο προδοτικό ρόλο του ΚΚΕ στην Μικρασιατική εκστρατεία, όπου καλούσε τους στρατιώτες σε λιποταξία.


Σιωπή από τους “εθνικόφρονες” και να θυμίσω ότι οπαδοί αυτού του κόμματος, του ΚΚΕ, ήταν που πανηγύριζαν αγκαλιά μάλιστα με εν ενεργεία δικαστές την καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις 7 Οκτωβρίου 2020, στο Εφετείο. Σιωπή και τότε από τους “εθνικόφρονες”, που γνωρίζουν ότι άδικα είμαστε στην φυλακή, αλλά δεν τολμούν ούτε να το ψιθυρίσουν.


ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ: ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν. ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗ


Πέραν της προδοσίας ο εγκληματικός χαρακτήρας του κόμματος αυτού, το οποίο εργολαβικά έχει αναλάβει την λάσπη και τον πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής, αναδεικνύεται από ένα συγκλονιστικό κείμενο του κ. Ν. Γκατζογιάννη, το οποίο δημοσιεύθηκε στις 23 Ιανουαρίου 2022, στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, με τον τίτλο “Τι σόι αντάρτικο σκότωνε Έλληνες;”, το οποίο αναφέρεται στο βιβλίο του Σωτήρη Δημητρίου “Ουρανός απ’ άλλους τόπους”.


Όπως γράφει ο κ. Γκατζογιάννης, τον Μάρτιο του 1948 το χωριό Πόβλα κατελήφθη από τους κομμουνιστές του λεγόμενου δημοκρατικού στρατού και συνελήφθησαν αιχμάλωτοι 177 αξιωματικοί και στρατιώτες του Ελληνικού Στρατού, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο χωριό Τσαμαντά, που ήταν το αρχηγείο των μπολσεβίκων. Οι Αξιωματικοί εκτελέστηκαν αμέσως. Στους στρατιώτες δόθηκε η επιλογή ή να ενταχθούν στον αντάρτικο στρατό ή να παραδώσουν τα όπλα και να επιστρέψουν σπίτι τους. Όμως δεν επέστρεψαν ποτέ στο σπίτι τους… 


Το 1971 ένας βοσκός βρήκε ένα μισοθαμμένο σκελετό κοντά σε ένα ασβεστόλακκο έξω από το χωριό του. Ειδοποίησε τις αρχές και βρέθηκαν τελικά 120 σκελετοί με τα χέρια τους δεμένα με σύρμα και μία τρύπα από σφαίρα στο κρανίο. 120 Ελληνόπουλα που υπηρετούσαν στον Ελληνικό Στρατό εκτελέστηκαν στυγνά χωρίς δίκη από τους κομμουνιστές, που έχουνε το θράσος να μιλάνε και για “εγκληματίες”, αναφερόμενοι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  και που την προπαγάνδα τους για λόγους φτηνούς και μικροπολιτικούς ακολουθούν τόσο οι εθνομηδενιστές φιλελεύθεροι της ΝΔ, όσο και κάποια δήθεν εθνικοπατριωτικά πολιτικά ρετάλια, που θέλουν να μπούνε στην βουλή, έχοντας την ελπίδα ότι επειδή ένα άδικο και αντεθνικό Σύστημα διώκει και φυλάκισε την Χρυσή Αυγή, θα ανοίξει ο δρόμος γι’ αυτούς.  


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


Εάν πάντως κάτι δεν λείπει από τους μπολσεβίκους είναι το θράσος. Έτσι με αφορμή την στυγερή δολοφονία στην Θεσσαλονίκη ενός 19χρονου φοιτητή από εγκληματίες χουλιγκάνους, βγήκαν να πούνε ότι το έγκλημα αυτό έχει σχέση με ακροδεξιούς και εθνικιστικές οργανώσεις! Και μάλιστα θα οργανώσουν και αντιφασιστική συγκέντρωση!!! Μόνο που ο εγκληματίας που έχει συλληφθεί όχι μόνον δεν είναι Έλληνας Εθνικιστής, αλλά είναι αλλοδαπός και επιπλέον είναι γνωστό ότι ανήκει σε κύκλο ατόμων με δράση αντιφασιστική, που μάλιστα με επίσημες ανακοινώσεις του στο παρελθόν έχει καταγγείλει τον εθνικισμό και τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία… 


Κάνουν χωρίς ντροπή το άσπρο-μαύρο γιατί έτσι τους βολεύει. Και απολαμβάνουν προβολής από τα ΜΜΕ των “νταβατζήδων” γιατί βολεύει και αυτούς θαυμάσια η λάσπη και τα ψέμματα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 


Μέσα στην κατάρρευση όμως του πολιτικού συστήματος που είναι όλο και περισσότερο ορατή όλο και περισσότεροι θα θυμηθούν την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων, την μαχόμενη εθνική αντίσταση του λαού μας ενάντια στους προδότες και τους διεφθαρμένους.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...