Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Τους έφταιγε η… Χρυσή Αυγή στους “πατριώτες”
Η Χρυσή Αυγή επέτυχε το απίθανο για τα Ελληνικά δεδομένα της μωροφιλοδοξίας και της μισαλλοδοξίας. ΕΠΕΤΥΧΕ να ενώσει τους Αληθινούς ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ στην βάση και μέσα στον λαό και όχι βέβαια τους Δελλαπατρίδηδες με τις βελάδες, που ορκίζονται κάθε τόσο στην φαντασία τους πρωθυπουργοί.


Οι σκληρές διώξεις και η φυλάκισή μου έδωσε ελπίδες σε πολλούς ότι ήλθε η ώρα τους. Ο χρόνος θα αποδείξει ότι δεν έφταιγε ούτε η Χρυσή Αυγή, ούτε εγώ για την πολιτική τους ανυπαρξία. Όσο για τα περί ενότητος έγραφε η “Καθημερινή” (19/12/2021), ΘΕΩΡΕΙΟ, Σ.Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ:

Συνένωση. Μια και ο λόγος για τα δεξιά του πολιτικού φάσματος, να σας πω ότι το προηγούμενο διάστημα έγιναν κάποιες συζητήσεις για “συνένωση” μικρών εξωκοινοβουλευτικών κομματιδίων και think tank στον χώρο της Δεξιάς, αλλά απέτυχαν καθώς οι μισοί δεν ήθελαν τους… άλλους μισούς”.


Κατά τα άλλα η Χρυσή Αυγή τους έφταιγε… Ας είναι! Όσο περνά ο καιρός, τόσο περισσότερο θα καταλαβαίνουν όσοι καλοπροαίρετοι τι ήταν και ΕΙΝΑΙ η Χρυσή Αυγή.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ

“Ό,τι έγινε μπορεί να ξαναγίνει, αδέρφια! Στων πυρωμένων τούτων βράχων τη λαμπράδα με σάρκα θεία μπόρεσ’ ο άνθρωπος να ντύσει το φωτερότερο ...