Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013 Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ





Δεν πάνε πολλές ημέρες που ο καθηγητής Στάθης Καλύβας σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ δήλωσε ότι εάν αποτύγχανε ο ΣΥΡΙΖΑ θα ερχόταν η Χρυσή Αυγή και αυτή ήταν η δυναμική των πραγμάτων το 2013 όταν αποφάσισαν την εξόντωσή μας. Θυμηθείτε την δήλωση του πρώην υπουργού Λοβέρδου ότι η Χρυσή Αυγή ήταν το μόνο γνήσιο λαϊκό Κίνημα μετά την Μεταπολίτευση. 


Ενώπιον του κινδύνου της κατάρρευσης το αμαρτωλό καθεστώς αποφάσισε τον διωγμό μας. Και έτσι σήμερα αρχές του 2022 με την Χρυσή Αυγή υπό διωγμόν, βγαίνουν κάποιοι fake “εθνικιστές” (υμνητές της Μέρκελ και των μνημονίων) να κάνουν κριτική, να πουν για τα λάθη της Χρυσής Αυγής και προπαντός τα λάθη τα δικά μου, που είχα την Τιμή να οδηγήσω το Εθνικιστικό Κίνημα στις μεγάλες και μοναδικές πολιτικές νίκες του μετά την Μεταπολίτευση. 


Προσπαθούν οι δυστυχείς να κανιβαλίσουν όσους Έλληνες παραμένουν ακόμη απροσκύνητοι και μέσα σε καθεστώς διωγμών και απαγορεύσεων πιστεύουν ακόμη στην Ιδέα Χρυσή Αυγή. Είναι βέβαιο ότι θα αποτύχουν, όπως είναι επίσης βέβαιον ότι η μνήμη θανάτου και η δολοφονία χαρακτήρα εναντίον μας γρήγορα θα λησμονηθούν. και αυτοί που πρέπει θα θυμηθούν αυτά που πρέπει να θυμηθούν.


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος - Ιδρυτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 

Φυλακές Δομοκού 2022

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...