Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Το μεγάλο “κουκούλωμα” του σκανδάλου NOVARTIS, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι δημόσιοι υπάλληλοι




Στις ΗΠΑ η εταιρεία NOVARTIS πλήρωσε πρόστιμο 300 εκατομμυρίων δολλαρίων για την παράνομη δράση της (ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ) ΚΑΙ στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα όμως είναι όλοι… αθώοι! Φαντάσματα φαίνεται πως “λάδωσε” στην χώρα της μίζας η NOVARTIS. Και όχι μόνον αυτό… Ιδιοκτήτης Έλληνας Φαρμακαποθήκης μήνυσε τους υπευθύνους της NOVARTIS στην Ελλάδα, αλλά το κατηγορητήριο εναντίον τους ΠΑΡΑΓΡΑΦΤΗΚΕ γιατί ο Εισαγγελέας “ξέχασε” να γράψει τις… κατηγορίες(!) στο κλητήριο θέσπισμα. Και το ερώτημα, το οποίο τίθεται είναι: Η “δημοκρατία” γεννά τα σκάνδαλα ή τα σκάνδαλα την “δημοκρατία”; 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ με τέτοια “λάθη” δικαστών είμαστε στην φυλακή εμείς οι Χρυσαυγίτες για μία “εγκληματική οργάνωση”, που ποτέ δεν υπήρχε!


Και επειδή ομιλούμε περί δημοσίων υπαλλήλων αξίζει τον κόπο να θυμηθούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν ως Μνημονιακός υπουργός δήλωνε ότι θα απολύσει δημόσιους υπαλλήλους. ΟΧΙ μόνο δεν απέλυσε σαν (ΝΑΙ σαν και όχι ως…) πρωθυπουργός, αλλά και με πρόσφατη δήλωσή του ανήγγειλε και ΑΥΞΗΣΕΙΣ στους μισθούς τους. Βλέπετε οι ψήφοι είναι πολλοί και σε 20 μήνες το πολύ έχουμε εκλογές… Κατά τα άλλα δεν είναι “λαϊκιστής” ο Μητσοτάκης!

Για την ιστορία η πρώτη φορά, που χρησιμοποιήθηκε ο όρος “δημόσιοι υπάλληλοι” ήταν όταν το 1824 ήλθε στο Ναύπλιο η πρώτη δόση του ληστρικού δανείου των Άγγλων και μαζεύτηκαν κάθε είδους τυχοδιώκτες για να πάρουν μισθό από την συμμορία του Μαυροκορδάτου και του Κωλέττη, των πολιτικών.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...