Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Διπλασίασαν τις περιουσίες τους οι δισεκατομμυριούχοι στον καιρό του κορονωϊού χρυσάφι για κάποιους ο covid-19…




Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που έχουν δοθεί στην δημοσιότητα από διεθνείς οίκους οι δέκα πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο διπλασίασαν την περιουσία τους από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι σήμερα. Ανάμεσα σε αυτούς και ο γνωστός Ζάκεμπεργκ του facebook (που έχει απαγορεύσει την Χρυσή Αυγή, αλλά όχι τους “πατριώτες”). Εκτός όμως από τους δέκα πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο εμφανίστηκαν 670 νέοι δισεκατομμυριούχοι στον κόσμο και ανάμεσα σε αυτούς αρκετοί από την Κίνα όπου εμφανίστηκε το πρώτον ο κορωνοϊός!

Επίσης, δεν πρέπει να λησμονούμε στα χέρια ποιων ευρίσκονται τα ΜΜΕ τηλεοπτικοί σταθμοί, εφημερίδες, διαδίκτυο, που κάνουν όλη αυτή την προπαγάνδα υπέρ των οικονομικών μέτρων και των απαγορεύσεων που θα μας “σώσουν” από τον θάνατο, αλλά δεν μας σώζουν από την ακρίβεια και την φτώχεια, που μαστίζει όλο και περισσότερο ανθρώπους. 


Αλήθεια, με την Ισπανική γρίππη του 1918 που ήταν δέκα φορές πιο φονική από τον κορωνοϊό έγινε κανένας πλούσιος πλουσιότερος; Ασφαλώς όχι! 


Θυμηθείτε την γνωστή φράση “Ακολούθησε το χρήμα…”  και θα καταλάβετε ποιοι κινούν τα νήματα και έχουν στην κυριολεξία αλλάξει τον κόσμο για το συμφέρον τους. Θα τους βγει σε καλό; Ίσως όχι, αφού οι μαθητευόμενοι μάγοι τελικά είναι αυτοί που δέχονται την θεϊκή τιμωρία.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...