Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Μεγάλο παραμύθι το “νόμος και τάξις” και η περίφημη Πανεπιστημιακή αστυνομία της Νέας Δημοκρατίας
Βόμβες και μολότωφ στην ΑΣΟΕΕ και κλείσιμο για μία ακόμη φορά της Πατησίων. Τα επεισόδια έγιναν μετά την κατάληψη της Σχολής, που σύμφωνα με τον υπουργό της ΝΔ ήταν νόμιμη, αφού έγινε από τον σύλλογο των φοιτητών. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν αυτού του είδους γεγονότα στο Πανεπιστημιακό άσυλο, που έλεγε ο Μητσοτάκης προεκλογικά το 2019 τον Ιούνιο ότι θα το καταργήσει. Όπως έλεγε ότι θα κάνει και πανεπιστημιακή αστυνομία, που φυσικά δεν έγινε ακόμη. Μάλιστα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση τώρα θα αρχίσει η τετράμηνη εκπαίδευση αυτής της αστυνομίας, που δεν θα είναι αστυνομία, για τα Πανεπιστήμια! Θα είναι έτοιμη δηλαδή το καλοκαίρι του 2022, τρία χρόνια μετά την υπόσχεση Μητσοτάκη.

Ένα ακόμη παραμύθι της Νέας Δημοκρατίας αποκαλύπτεται. Δυστυχώς όμως υπάρχουν και χειρότερα όπως η περίφημη συμμαχία με τις ΗΠΑ ενάντια στην τουρκική απειλή. Λίγες ημέρες έχουν περάσει που η Ουάσιγκτον έβαλε στοπ για χάρη της Άγκυρας στον αγωγό EastMed. Οι Τούρκοι πανηγυρίζουν γιατί πέρασε το δικό τους και σιωπή από τους άλλους “συμμάχους”, που θα συμμετείχαν στον EastMed δηλαδή την Αίγυπτο και το Ισραήλ. Και κάτι τελευταίο για τους “πατριώτες” και τους “εθνικόφρονες”: η κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζει και νόμο για τον γάμο ομοφυλοφίλων. 


Αυτά ευσεβείς θρησκευόμενοι που κάνατε κυβέρνηση τα παιδιά της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ  - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...