Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Ας μην ελπίζουν ότι δεν θα βρουν μπροστά τους την Χρυσή Αυγή!


Τα ΜΜΕ με εντολή Μαξίμου και σύμφωνη γνώμη ΟΛΩΝ των κομμάτων (από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τον αλληλογραφούντα με τον Θεό Βελόπουλο) έχουν ΟΧΙ ΜΟΝΟ εξαφανίσει την Χρυσή Αυγή, αλλά διαδίδουν το ΨΕΜΑ ότι λόγω της καταδίκης μου, το κόμμα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει! Διαδικασία να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου δεν υπάρχει στο Σύνταγμα! Έτσι η Χρυσή Αυγή παραμένει ένα νόμιμο κόμμα ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στις εκλογές. Η καταδίκη κάποιων στελεχών με την κατηγορία της κατά φαντασίαν “εγκληματικής οργανώσεως” δεν αφορά το Νομικό πρόσωπο “κόμμα”, αλλά πρόσωπα, τα οποία όμως έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές, αφού δεν υφίσταται αφαίρεση των πολιτικών τους δικαιωμάτων.


Στην ίδια γραμμή με ΝΔ και κόμματα, ΠΑΡΑΝΟΜΩΝΤΑΣ οι εταιρείες δημοσκοπήσεων δεν δίδουν από τα τηλεφωνικά κέντρα, με τα οποία κάνουν τις μετρήσεις, την ΕΠΙΛΟΓΗ “Χρυσή Αυγή”. Αντίθετα ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ θέτουν ως επιλογή κόμματα ανύπαρκτα, τα οποία δεν έχουν λάβει ΠΟΤΕ μέρος σε εκλογές.


Εχθροί και “φίλοι”, λοιπόν, πρώην και επόμενοι, ας μην ελπίζουν ότι δεν θα βρουν μπροστά τους την Χρυσή Αυγή. Πόσο μάλλον, που η καταδίκη μας με την σαθρή κατηγορία της “εγκληματικής οργανώσεως”, θα κριθεί σε δεύτερο βαθμό, όπου θα διεκδικήσουμε την ΑΘΩΟΤΗΤΑ μας από τους σκευωρούς και τους πληρωμένους ψευδομάρτυρες.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ψηλά τις Σημαίες!


“Εμείς ανάψαμε την Δάδα… Μια Νέα θέλουμε Ελλάδα, που θα σκεπάσει όλη την γη”.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...