Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Σκυλοκαυγάς στην Βουλή: Από το ΣΑΜΙΝΑ ΕΞΠΡΕΣ στο Μάτι και την Αττική Οδό...


Ο Σημίτης του “ευχαριστούμε τους Αμερικάνους”, ο Σημίτης του “εκσυγχρονισμού”, ο Σημίτης που έβαλε την Πατρίδα μας στο ευρώ και κατέστρεψε την εθνική μας οικονομία είχε πει όταν έγινε η τραγωδία του ΣΑΜΙΝΑ ΕΞΠΡΕΣ την φράση “αυτή είναι η Ελλάδα”! Και βεβαίως αυτήν την Ελλάδα δεν την έφτιαξαν άλλοι από το ΠΑΣΟΚ, την Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ…


Ολόκληρος ο λαός είδε τον σκυλοκαυγά μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα στην Βουλή και τον Ανδρουλάκη να γαβγίζει σαν πεκινουά από την αίθουσα της Γερουσίας, αφού και αυτό έγινε να είναι αρχηγός κόμματος χωρίς να είναι βουλευτής! Φαίνεται πως στην Ελλάδα όσο πιο άγνωστος είσαι τόσο το καλύτερο για σένα.


Και τι να πει κανείς για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που κουνούσε θριαμβευτικά το δάχτυλο μέσα στην Βουλή για το περίφημο επιτελικό κράτος όταν μία εβδομάδα μετά την χιονοθύελλα η μισή Αθήνα είναι χωρίς ρεύμα! Και τι να πει κανείς για τον Τσίπρα που ξέχασε την Μάνδρα και το Μάτι; Και τι να πει κανείς για τον Ανδρουλάκη, ένα παιδί του κομματικού σωλήνα, ο οποίος επιχειρεί να νεκραναστήσει το πολιτικά χρεωκοπημένο ΠΑΣΟΚ που κατόρθωσε από το 40% + να φτάσει στο 4%! 


Απόψε το βράδυ η φιέστα θα τελειώσει και όλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι και ο λαός θα λέει στις δημοσκοπήσεις ότι μόνο με ποσοστό 4% έως 8% έχει εμπιστοσύνη στους πολιτικούς και τα κόμματα. Και ύστερα όποτε έρθουν εκλογές θα ψηφίζει αυτούς τους οποίους δεν έχει εμπιστοσύνη… Άξιος της μοίρας του λοιπόν.


Και βέβαια από την Βουλή έλειπε από αυτή την συζήτηση η φωνή των μόνων που είχαν το θάρρος να καταγγέλλουν ευθέως το σάπιο καθεστώς, η φωνή της Χρυσής Αυγής. Όλα ωραία και “πολιτισμένα” χωρίς Χρυσή Αυγή.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...