Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Χρυσή Αυγή για μία Νέα Ελλάδα




“Μη σκιάζεστε στα σκότη, της Λευτεριάς

το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει”


Ναι, σήμερα η Χρυσή Αυγή ευρίσκεται υπό διωγμόν και εγώ σας γράφω αυτό το κείμενο μέσα από ένα κελί. Το ΚΙΝΗΜΑ μας, όμως, παραμένει η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να δώσει ένα ΟΡΑΜΑ σε αυτούς, που θέλουν  να αγωνισθούν για μία Νέα Ελλάδα. ΟΧΙ με μισόλογα, αλλά με ΑΛΗΘΕΙΕΣ γιατί τα “ακραία προβλήματα” θέλουν “ακραίες λύσεις”, που δεν μπορούν και δεν θέλουν να δώσουν οι “πολιτευάμενοι” με τις δηλώσεις μετανοίας και τους αφορισμούς.

Δεν μετανοιώνω για το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του 2015 που με έβαλε στο απόσπασμα και επιμένω ότι η Ελλάδα δεν έχει κανένα μέλλον στην Ευρώπη των τοκογλύφων και του Ευρώ. Το επιχείρημα ότι θα ήμασταν ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ χωρίς αυτό, η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε συνεχώς ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ με αυτό! 


Όπως πραγματικότητα είναι ότι με αυτά τα κόμματα και αυτούς τους πολιτικούς και με την διαπλοκή και την διαφθορά η Πατρίδα σαπίζει, πεθαίνει και χωρίς πραγματική ΚΑΘΑΡΣΗ δεν υπάρχει μέλλον, δεν υπάρχει ελπίδα. Όπως δεν υπάρχει ελπίδα για τα Έθνη και τις Πατρίδες στον βάλτο της Παγκοσμιοποίησης. 


ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ η Χρυσή Αυγή δηλώνει “ΠΑΡΩΝ”.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...