Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

ΠΟΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ “ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ”; Η Χρυσή Αυγή και οι “εθνικόφρονες αντιφασίστες”




“Τους είπαμε ΑΙΜΑ και είπαν Χρήμα

και ενάντια στον Ήρωα και στον Μάρτυρα

έστησαν έναν πονηρό και άπληστο Καραγκιόζη

και μία Ελλάδα ψεύτικη σε θέατρο σκιών”.


Κάθε χρόνο στα τέλη του Ιανουαρίου από το 1997 μέχρι και το 2020 μία μεγάλη συγκέντρωση και πορεία ελάμβανε χώρα στο κέντρο των Αθηνών προς Τιμήν των τριών Γενναίων Αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού, που έπεσαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος στα Ίμια, στα γαλανά και πάντα Ελληνικά κύματα του Ελληνικού Αρχιπελάγους, του Αιγαίου μας. Λεωφόρος Σταδίου, Πλατεία Συντάγματος, Βασιλίσσης Σοφίας, Πανεπιστημίου, Πλατεία Ομονοίας εκείνες τις βραδιές αντηχούσαν με συνθήματα για την Μεγάλη Ελλάδα, για τον Εθνικισμό και με ένα μεγάλο ανάθεμα για ένα πολιτικό σύστημα προδοτικό, το οποίο έχει μετατρέψει τους Έλληνες σε ραγιάδες και την Ελλάδα σε προτεκτοράτο. Τώρα, που η Χρυσή Αυγή είναι στην φυλακή οι μόνοι που θα τιμήσουν την ημέρα είναι οι Τελευταίοι Πιστοί μέσα σε καθεστώς διώξεων και απαγορεύσεων. Τώρα που η Χρυσή Αυγή είναι στην φυλακή, δεν θα ακουστεί στις λεωφόρους των Αθηνών η φωνή των Εθνικιστών γιατί αυτό ήταν η Χρυσή Αυγή, η φωνή του ΑΛΗΘΙΝΟΥ Εθνικισμού και όχι κάποιων επιτήδειων, που δηλώνουν κατά περίστασιν “εθνικιστές”, προσδοκώντας οφέλη μικροπολιτικά. Βεβαίως, ως γνωστόν, στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις… Έτσι με πάσα άνεση κάποιοι “εθνικόφρονες αντιφασίστες” (ανάμεσά τους και μετανοήσαντες Χρυσαυγίτες) δηλώνουν και αυτοί “εθνικιστές”. Ποιοι Εθνικιστές, όμως, και ποιος ο “εθνικισμός” τους;


Δηλώνουν “εθνικιστές” και την ίδια ώρα στηρίζουν την ολέθρια πολιτική των κατά φαντασίαν “συμμάχων” των Δένδια-Μητσοτάκη, μία πολιτική στην γραμμή του “ανήκομεν εις την Δύσιν”, η οποία έχει σκοπό της να παραμείνει η Πατρίδα μας ένα θλιβερό προτεκτοράτο. Ποια “συμμαχία” με τις ΗΠΑ όταν η Ουάσιγκτον στην γραμμή πορευόμενη της προσεγγίσεως με την Τουρκία έβαλε ταφόπλακα στον αγωγό EastMed “για να μην υπάρχουν εντάσεις στην περιοχή”, δηλαδή για να μην δυσαρεστηθεί η Άγκυρα. Σιωπή επί του προκειμένου και από Ισραήλ και Αίγυπτο για τον EastMed. Και όλα αυτά πριν πέσει ο Ερντογάν, που θα πέσει. Όταν τα Κεμαλικά γεράκια πάρουν την εξουσία στην Τουρκία, τότε αναμένεται πλήρης αποκατάσταση των σχέσεων της με ΗΠΑ και Ισραήλ και Αίγυπτο (που εξαρτάται πλήρως από τις ΗΠΑ) και τότε η Ελλάδα θα απομείνει μόνη της έναντι της τουρκικής απειλής ως προκεχωρημένο φυλάκιο κατά της Ρωσσίας, της μόνης χώρας η οποία υπό προϋποθέσεις θα  μπορούσε να είναι ο σύμμαχός μας ενάντια στην Τουρκία. “Εθνικιστές”, λοιπόν, που θέλουν την Πατρίδα μας προτεκτοράτο υπάρχουν; Ναι υπάρχουν στην “χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας” και είναι οι κατά δήλωσίν τους κατά περίστασιν “εθνικιστές” και “πατριώτες”, οι “εθνικόφρονες αντιφασίστες”. Τι σχέση μπορεί να έχουν οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ με όλους αυτούς; Καμμία!


Κάθε είδους “εθνικιστές” διαθέτει η χώρα αυτή και είναι χρήσιμοι για να περιορίζονται, να μην είναι δυνατοί οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ Εθνικιστές. “Εθνικιστές”, που είναι  και φιλελεύθεροι και υπέρ της παγκοσμιοποίησης και αντιρατσιστές και αντιφασίστες, και ακόμη και υπέρ των Μνημονίων και της δουλείας του Έθνους μας στους παγκόσμιους τοκογλύφους.


ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ.


Προπαντός μου προκαλούν αηδία όλοι αυτοί οι φασουλήδες που αρχίζουν να δείχνουν πολιτική ταυτότητα δηλώνοντας ότι δεν είναι φασίστες, δεν είναι Χρυσαυγίτες, δεν είναι ρατσιστές, δεν είναι και εθνικιστές ακόμη δηλώνουν προσφάτως. ΗΘΙΚΑ a priori ηττημένοι έναντι ποιών; Των ιστορικά χρεωκοπημένων αριστερών γιατί ως γνωστόν τα καθεστώτα τα Εθνικιστικά έπεσαν με πόλεμο και δεν κατέρρευσαν από μόνα τους σαν χάρτινοι πύργοι όπως συνέβη και το ζήσαμε με τα καθεστώτα του (αν)ύπαρκτου σοσιαλισμού στην Ανατολική Ευρώπη. Όλοι αυτοί οι “δηλωσίες” δεν μπορούν να έχουν την οποιαδήποτε σχέση με τους υπερήφανους αγωνιστές της Χρυσής Αυγής. Θυμίζω τι συνέβη τον Ιανουάριο του 2011 στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηνών. Συζήτηση ήθελε για τα γεγονότα στον Άγιο Παντελεήμονα ο τότε δήμαρχος Καμίνης. Σηκώνομαι να φύγω και απευθυνόμενος σε εμένα ο δήμαρχος με ερωτά “δεν θα καθίσετε στην συζήτηση;” Του απαντώ: “Να συζητήσετε με τους Πακιστανούς, που έκανε ψηφοφόρους ο Ραγκούσης και σας έβγαλαν δήμαρχο”. Σηκώνεται τότε ο Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ουρλιάζει “είναι φασίστας”. Γυρίζω προς το μέρος του, σηκώνω το δεξί μου χέρι ψηλά και του απαντώ: “Ναι, είμαι φασίστας, τι θέλεις;”. Τον πιάνει υστερία και συνεχίζει τις κραυγές και ενώ αποχωρώ φωνάζει “είναι φασίστας”. Γυρνώ προς το μέρος του και για δεύτερη φορά τον “χαιρετώ” με το δεξί χέρι υψωμένο ψηλά. Πρώτο θέμα σε φυλλάδες και δελτία των 8. Το αποτέλεσμα; 7% τον Μάιο του 2012. Αυτή η ιστορία για όσους λένε ότι ήταν αποτυχία η πολιτική μου και ότι αυτοί κλαίγοντας ως μετανοούσες Μαγδαληνές θα επιτύχουν. Το μόνο, το οποίο θα επιτύχουν είναι να μην τους κυνηγήσει το Σύστημα. Γιατί να το κάνει άλλωστε; Πέρα από το ότι είναι ακίνδυνοι είναι και χρήσιμοι στον πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής.


ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ στην Ελλάδα του 2022 είναι μόνο όσοι είναι ενάντια σε Ευρώ και παγκοσμιοποίηση, ενάντια σε μία Ελλάδα προτεκτοράτο και μελλοντική επαρχία της Τουρκίας, σε μία χώρα χωρίς εθνική και φυλετική ταυτότητα, ενάντια στην δουλεία των Μνημονίων και τον αντεθνικό φιλελευθερισμό, ενάντια σε ένα ΑΘΕΟ κράτος χωρίς Πίστη, ενάντια σε μία ανήθικη κοινωνία, ενάντια στην διεφθαρμένη πλουτοκρατία, ενάντια στο Σύστημα ακόμη και εάν αυτό σημαίνει διώξεις και φυλακές.


Μόνο αυτοί είναι οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ Εθνικιστές, οι Χρυσαυγίτες, που υψώνουν την ΣΗΜΑΙΑ της ψυχής τους ως τα αστέρια ενάντια στους δύστυχους καιρούς και την τυραννία.


Με αυτούς και ΜΟΝΟ με αυτούς θα γίνει και πάλι ΔΥΝΑΤΟ το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ Κίνημα. Όλα τα άλλα απάτη και μωροφιλοδοξίες μικρών ανθρώπων, που όνειρό τους μοναδικό είναι να γίνουν μεγάλοι σε μια σαπισμένη πολιτεία μικρή.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...