Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Συγχαρητήρια από τους “νεοναζί” στους “πατριώτες”

 


Μέσα στην βουλή, όταν υπήρχε ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ στην βουλή, είχαμε όχι μία, πολλές φορές αναφερθεί στα πλούσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων, κυρίως φυσικού αερίου, τα οποία υπάρχουν Νότια της Κρήτης. Κοιτάσματα ικανά όχι μόνον να αποπληρώσουν το χρέος, που έχουν φορτώσει στις πλάτες του λαού οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, αλλά να το καλύψουν δύο και τρεις φορές και να οδηγήσουν το έθνος στην ευημερία. Και αυτά τα έλεγα σε συνεντεύξεις μου από το 2012, δέκα ολόκληρα χρόνια πριν.


Και μας κατηγορούσαν οι “πατριώτες” σαν φαντασιόπληκτους “νεοναζί”. Και ήλθε το 2022 για να μάθουμε ότι μετά το Made in USA ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ για τον αγωγό EastMed σταματούν οι έρευνες για κοιτάσματα στην Κρήτη! Και η απόφαση δεν είναι μόνον των “συμμάχων” μας Γάλλων και Αμερικανών (Total, Exxon Mobil), αλλά και της Ελλάδος της ΝΔ, αφού το ίδιο αποφάσισε και η εταιρεία ΕΛ.ΠΕ. (Ελληνικά Πετρέλαια). Συγχαρητήρια “πατριώτες”, λοιπόν, για τα έργα σας, έργα με τα οποία επιμένετε να είναι για πάντα η Ελλάδα ένα προτεκτοράτο.


Συγχαρητήρια και για το τέλος του EastMed, που διαφημίζατε σαν έργο της μεγάλης σας “υπεύθυνης” πολιτικής ενάντια στις… φαντασιώσεις των “νεοναζί” της Χρυσής Αυγής, που θέλουν και αγωνίζονται για ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, η οποία θα αποδώσει στον λαό της τον φυσικό της πλούτο.


Θυμίζουμε ότι επίσημα η κυβέρνηση των ΗΠΑ (State Department) δήλωσε ότι ο αγωγός EastMed είναι ασύμφορος και θα μπορούσε να δημιουργήσει ΕΝΤΑΣΗ στην περιοχή. ΕΝΤΑΣΗ από ποιον; Μα από την Τουρκία, που θα ήταν έξω από την μοιρασιά. Και έγραψε στο πρωτοσέλιδό της η τουρκική εφημερίδα “Χουριέτ”: “Η Αθήνα απορρίφθηκε, η Άγκυρα κέρδισε”… Συγχαρητήρια και πάλι “πατριώτες”, που λέγατε ότι θα μας σώσουν από τους Τούρκους οι Αμερικανοί…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...