Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες όταν όλα μοιάζουν χαμένα εκεί φαίνονται οι δυνατές ψυχές!



Αγαπημένοι μου συναγωνιστές και συναγωνίστριες απευθύνω σε όλους εσάς που παραμείνατε πιστοί σε καιρούς άπιστους, όρθιοι και υπερήφανοι σε καιρούς προσκυνημένους σε όλους εσάς που είστε υπερήφανοι που είστε Χρυσαυγίτες και δεν κάνατε δηλώσεις μετανοίας ούτε αρνηθήκατε την ιδεολογία σας, απευθύνω χαιρετισμό με το δεξί χέρι υψωμένο ψηλά και σας εύχομαι και αυτή η χρονιά να είναι για σας μια χρονιά με υγεία και προπαντός μια ακόμη χρονιά που θα αντέξετε ενάντια στην τυραννία και θα παραμείνετε πιστοί στην Ιδέα και τη Σημαία.

Όλοι εσείς που με αγαπάτε και με τιμάτε ας γνωρίζετε ότι ακόμη και μέσα στο κελί μιας φυλακής παραμένω ελεύθερος και συνεχίζω να αγωνίζομαι με το μοναδικό όπλο που μου έχει απομείνει τη γραφίδα μου. Και μου δίνει δύναμη ξεχωριστή και ο δικός σας αγώνας που σαν τους Λακεδαιμόνιους στις Θερμοπύλες δίνετε τη μάχη χωρίς να λογαριάζετε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, πιστοί στο καθήκον σας σαν πολιτικοί στρατιώτες.

Όσα συμβαίνουν σήμερα στην πατρίδα μας τα είχα με ακρίβεια προβλέψει την προεκλογική περίοδο του 2019. Είχα πει ότι η ΝΔ θα συνεχίσει την προδοσία των Πρεσπών θα υποχωρεί διαρκώς στην τουρκική απειλή, θα ξεπουλήσει την πατρίδα και θα κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους. Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί μια παγκόσμια θύελλα που με αφορμή έναν ιό επιχειρεί να επιβάλλει την τυραννία της παγκοσμιοποίησης, που θέλει να καταστρέψει έθνη και πατρίδες, που θέλει έναν κόσμο άθεο χωρίς πίστη. Δε θα είναι η πρώτη φορά που οι παγκόσμιοι συνωμότες θα σπάσουν τα μούτρα τους και στην πρωτοπορία του αγώνα για ελευθερία θα είμαστε εμείς οι τελευταίοι πιστοί της Ιδέας με τα μαύρα άσπρα και κόκκινα λάβαρα. 

Είναι γεγονός ότι μας πρόδωσαν πολλοί ακόμη και άτομα που δεν το περιμέναμε, καλύτερα έτσι. Έφυγαν από κοντά μας οι καιροσκόποι και οι πονηροί που ήθελαν μέσα από την Χρυσή Αυγή να υπηρετήσουν τον εαυτούλη τους και μόνο. Τους πήραμε από το τίποτε και θα επιστρέψουν στο τίποτε και έχασαν την ευκαιρία να έχουν να λένε ότι κάποτε ήταν στη Χρυσή Αυγή γιατί αυτό το δικαίωμα δε το έχουν όσοι την προδώσαν.

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες όταν όλα μοιάζουν χαμένα εκεί φαίνονται οι δυνατές ψυχές. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που η πατρίδα μας πολιορκείται από κάθε είδους εχθρό, εμείς η Χρυσή Αυγή πρέπει να γίνουμε η πρωτοπορία στο Κίνημα εθνικής αντίστασης των Ελλήνων στις ημέρες μας ζούμε περισσότερο από ποτέ με τα μέτρα και τις απαγορεύσεις την παγκόσμια τυραννία που έρχεται απέναντι στην οποία μια δύναμη απομένει ικανή να την πολεμήσει, ο εθνικισμός, εθνικισμός καθαρός με τα λάβαρα που κυματίζουν άσπρα μαύρα και κόκκινα στον γαλανό ουρανό της Ελλάδος με τα λάβαρα της Χρυσής Αυγής πάντα ψηλά.
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες την πατρίδα δε θα την σώσουν ούτε οι φιλελεύθεροι δεξιούληδες ούτε οι ψευτοεθνικιστές με τις δηλώσεις μετανοίας ούτε οι εθνοπροδότες μπολσεβίκοι. Εμείς είμαστε η τελευταία ελπίδα του Έθνους, εμάς φοβούνται και υπολογίζουν γι’ αυτό και μας πολεμούν τόσο σκληρά γι’ αυτό ασκούν μια απόλυτη συνωμοσία σιωπής ενάντια στη Χρυσή Αυγή, γι’ αυτό με έχουν φυλακή.

Εύχομαι σε όλους σας υγεία και ευδαιμονία και ο χρόνος που έρχεται να σας βρει δυνατούς και αμετανόητους. Σας χαιρετώ  με το δεξί χέρι υψωμένο ψηλά και τελειώνω με ένα μήνυμα προς εχθρούς και φίλους πως αν μια μέρα γίνουν άπιστοι, εμείς θα παραμείνουμε πιστοί. Ο αγώνας συνεχίζεται για μια μεγάλη Ελλάδα εθνικιστική ενάντια στο σύστημα, ενάντια στην τυραννία της παγκοσμιοποίησης. 

Ζήτω η Νίκη! 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...