Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Προς Χρυσαυγίτες: Ο καθένας με την Ιστορία του
Εθνικές εκλογές Μαΐου 2012, Ιουνίου 2012, Ιανουαρίου 2015, Σεπτεμβρίου 2015, Ευρωεκλογές Μαΐου 2014, Μαΐου 2019 είναι οι εκλογικές αναμετρήσεις αυτές μάχες ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ της Χρυσής Αυγής, τις οποίες ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να διαγράψει και όσοι σε αυτά τα χρόνια έφυγαν, μετρήθηκαν σε άλλα κόμματα και ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΛΟΙ και σε Εθνικές και σε Ευρωπαϊκές εκλογές.

Μετά την χαμένη μάχη του Ιουλίου του 2019, στις οποίες έμεινε εκτός βουλής το Κίνημά μας για 3.700 ΜΟΝΟ ψήφους σε ολόκληρη την χώρα, το ΣΥΣΤΗΜΑ αποφάσισε να θάψει την Χρυσή Αυγή με την συνωμοσία της σιωπής, την “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” εναντίον μου, την “ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ”, να μην ακούγεται λέξη για Χρυσή Αυγή και βεβαίως την καταδίκη στο Εφετείο.


Το ΣΥΣΤΗΜΑ δεν θέλει να υπάρχει η Χρυσή Αυγή και για τον σκοπό του αυτό χρησιμοποιεί κάθε μέσον. Χρησιμοποιεί “μετανοημένους”, που αποκηρύσσουν Ιδέες και παρελθόν και έχει κάθε λόγο να προβάλλει όλους αυτούς για δύο λόγους: Α) Γιατί δεν έχει να φοβηθεί ΤΙΠΟΤΕ από αυτούς και Β) Γιατί τους βολεύει να υπάρχουν οι “άλλοι” γιατί μέσω αυτών συντηρεί το αφήγημα ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ η Χρυσή Αυγή! 


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όμως, έχει ΙΣΤΟΡΙΑ με γεγονότα πραγματικά και όχι ευχολόγια και φαντασιώσεις. Όσο η ψυχή μας μένει αδούλωτη, υπάρχει και Χρυσή Αυγή. Μέχρι το τέλος του κόσμου “Ψηλά οι Σημαίες”.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...