Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Συνεχίζει την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ με τους λαθρομετανάστες η Νέα Δημοκρατία. Έρχονται δεκάδες χιλιάδες “ελληνοποιήσεις”



Ψέματα ατέλειωτα από την ΝΔ όλες οι υποσχέσεις της ότι θα λύσει το πρόβλημα λαθρομετανάστες. ΟΥΤΕ “επαναπροωθήσεις” είχαμε, ούτε τις ΜΚΟ, που παίζουν βρώμικο παιχνίδι άγγιξαν. Το ΜΟΝΟ που έκαναν ήταν να μοιράσουν χρήμα στα τοπικά ΜΜΕ (Κανάλια, ιστοσελίδες), εξασφαλίζοντας την ένοχη σιωπή τους και να στήσουν κατηγορητήρια και δίκες εναντίον όσων αντιδρούσαν.


Με όπλο τους μάλιστα το γνωστό παραμύθι και η διαστρέβλωση του λόγου του Ισοκράτους περί “κοινής παιδείας”, που κάνει… “έλληνες”(!) όσους μετέχουν σε αυτήν, προωθούν δεκάδες χιλιάδες και ίσως και εκατοντάδες χιλιάδες “ελληνοποιήσεις”. Για όσους αμφιβάλουν ας διαβάσουν το παρακάτω δημοσίευμα:


“ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ 14.421 φοιτούν στα ελληνικά σχολεία Πάνω από 14.000 παιδιά προσφύγων και μεταναστών φοιτούν στα ελληνικά σχολεία. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας, στα ελληνικά σχολεία είναι εγγεγραμμένοι 14.421 μαθητές πρόσφυγες (η καταγραφή από το πληροφοριακό σύστημα Myschool στις 13 Οκτωβρίου). Παράλληλα, έγιναν προσλήψεις 1.540 εκπαιδευτικών για τις 110 δομές υποδοχής εκπαίδευσης προσφύγων και τάξεις υποδοχής σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, 87 εκπαιδευτικοί τοποθετήθηκαν σε θέσεις συντονιστών εκπαίδευσης προσφύγων, ενώ ενεργοποιήθηκε η παροχή διερμηνείας στις σχολικές μονάδες. Ευρύτερος στόχος είναι να ωφεληθούν μαθητές πρόσφυγες ή μετανάστες”.  

Η συνέχεια θα είναι “ιθαγένεια” των μαθητών, που μετέχουν της “κοινής παιδείας” μέσω… διερμηνέων(!), και μετά των οικογενειών τους.


Και σε όλα αυτά καμία αντίδραση. Φρόντισαν με μία πολιτική σκευωρία να βάλουν την Χρυσή Αυγή φυλακή. Δεν λέω ΘΑ μας θυμηθούν. Μας έχουν ήδη θυμηθεί.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...