Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ




Υπάρχει ελπίδα; ΜΟΝΟ ένα 14% των Ελλήνων εμπιστεύεται τα κόμματα και τους πολιτικούς.


“Που πάμε; Θα νικήσουμε ποτέ; Προς τι όλη αυτή η μάχη; Σώπα! Οι πολεμιστές ποτέ δεν ρωτούνε!”


Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ - “ΑΣΚΗΤΙΚΗ”


Μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεοράσεως, που είχε αποκλείσει την Χρυσή Αυγή όντας κόμμα της βουλής, και η πρώτη έκτακτη είδηση είναι ότι στην γειτονιά του Αγίου Παντελεήμονα στο κέντρο των Αθηνών μία πολυκατοικία πολιορκείται από ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας γιατί ένας αλλοδαπός, έριξε τέσσερις πυροβολισμούς από παράθυρο του διαμερίσματός του. Λίγες ημέρες πριν είχαμε άλλη αστυνομική επιχείρηση στην ίδια περιοχή γιατί ένας Αιγύπτιος κρατούσε όμηρο και απειλούσε να δολοφονήσει μία Βουλγάρα.

Έναν μήνα πριν συνελήφθη στην περιοχή συμμορία αλλοδαπών, η οποία είχε στην κατοχή της 800 διαβατήρια, ταυτότητες και άλλου τύπου ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την διακίνηση λαθρομεταναστών. Και άλλα πολλά… Στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, περιοχή για την οποία κατηγορήθηκε η Χρυσή Αυγή στην διάρκεια της δίκης μας, γιατί στάθηκε στο πλευρό των Ελλήνων κατοίκων της περιοχής, που είχαν το… θράσος(!) να θέλουν να μείνει η γειτονιά τους Ελληνική! Και αυτό για την προδοτική αριστερά και την συνένοχη στην προδοσία κεντροδεξιά της μίζας και των σκανδάλων, ήταν… ρατσιστικό! Και βρέθηκαν οι Χρυσαυγίτες εκεί και ποιος θα ξεχάσει την μεγάλη συγκέντρωση και πορεία όταν στους κατοίκους της περιοχής και τους Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν με ρόπαλα και χημικά τα ΜΑΤ του Σαμαρά, έχοντας στο πλευρό τους την Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και αναρχικούς με μολότωφ από την “Βίλα Αμαλία”;


Και έγινε εκτενής αναφορά στην δίκη μας από μάρτυρες κατηγορίας για την “εγκληματική οργάνωση”, που ήθελε τον Άγιο Παντελεήμονα Ελληνικό και τους αλλοδαπούς εγκληματίες μακριά από την φτωχική γειτονιά. Ψέματα και λάσπη και βεβαίως και τερατολογίες από τους “προστατευόμενους μάρτυρες”, που κατέθεσαν εναντίον μας έχοντας δίπλα τους υποβολείς για να τους λένε τι θα απαντούν και πληρώθηκαν γι’ αυτό.


Και η δίκη τέλειωσε με την καταδίκη μας και χειροκροτήματα και με τον Γραμματέα του ΚΚΕ Κουτσουμπά να αγκαλιάζεται με εν ενεργεία Δικαστικούς συνδικαλιστές και αυτό το είπαν… Δικαιοσύνη! Δεν ελπίζω ότι θα ντραπούν ποτέ γι’ αυτό, όσοι συνετέλεσαν είτε ενεργά, είτε με την ένοχη σιωπή τους στο έγκλημα, το οποίο μας έφερε στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Δομοκού. Για να νοιώσει κάποιος ΝΤΡΟΠΗ χρειάζεται φιλότιμο και συνείδηση και τα ανθρωπάκια, που έχουν οδηγήσει την πατρίδα μας σε αυτήν την παρακμή δεν την διαθέτουν.

Και η δίκη τελείωσε και στις 7 Οκτωβρίου 2020 ακούστηκε το σύνθημα “η δημοκρατία ενίκησε”… Δεν νίκησε, όμως στον Άγιο Παντελεήμονα και παρ’ όλα τα ψέματα των αποκαλούμενων “ακροδεξιών” πολιτευτών της ΝΔ (Βορίδης, Άδωνις, Μπογδάνος(!) κλπ.) ότι θα “καθαρίσουν” τον Άγιο Παντελεήμονα, ο Άγιος Παντελεήμονας έγινε ακόμη περισσότερο Ισλαμαμπάντ, γέμισε ακόμη πιο πολλούς εγκληματίες, αλλά ευτυχώς η Χρυσή Αυγή είναι στην φυλακή! Αυτό ήταν το πρόβλημά τους.


Και δεν είναι μόνο ο Άγιος Παντελεήμονας, δεν είναι ένας ο Άγιος Παντελεήμονας, όλη η Ελλάδα είναι Άγιος Παντελεήμονας από τον Έβρο και τον Βαρδάρη μέχρι την Χίο και την Μυτιλήνη, αλλά κανένας πλέον δεν μιλάει. Η Χρυσή Αυγή είναι στην φυλακή και αυτοί που κατηγορούσαν την Χρυσή Αυγή εκ… “δεξιών”, οι αντιφασίστες “πατριώτες”, δεν κάνουν τίποτε και γιατί δεν θέλουν, όντας πολιτικά δειλοί φοβούνται να μη τους πούνε Χρυσαυγίτες και γιατί δεν μπορούν, όντας πολιτικά ανύπαρκτοι δεν μπορούν να εμπνεύσουν και να οδηγήσουν μία λαϊκή κινητοποίηση.


Διαπιστώνοντας κάθε καλός Έλληνας, που αγωνιά για το μέλλον του Έθνους, αυτήν την ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ του λαού, δύσκολα αποφεύγει την θλίψη, την απογοήτευση και την απαισιοδοξία. Εάν, όμως, εξετάσει σε βάθος τι πιστεύουν οι περισσότεροι Έλληνες θα συμπεράνει ότι υπάρχει οργή ενάντια στο Σύστημα και πλήρης ΑΠΑΞΙΑ για τα ΜΜΕ, τα κόμματα και τους πολιτικούς. Συγκεκριμένα σε (μία ακόμη!) πολιτική έρευνα (“ΤΟ ΒΗΜΑ”, 2 Ιανουαρίου 2022) στο ερώτημα “ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ” έχουμε τα εξής αποτελέσματα: 1) Εμπιστοσύνη σε ΜΜΕ, ΜΟΝΟ 9%. 2) Σε κόμματα και πολιτικούς ΜΟΝΟ 14% και το 81% λέει ΟΧΙ! Με απλά λόγια ο λαός δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στις δυνάμεις εκείνες, οι οποίες στηρίζουν το Σύστημα, δηλαδή σε κόμματα, πολιτικούς, ΜΜΕ. Και επιπλέον δείχνει εμπιστοσύνη σε ποσοστό 70% στις Ένοπλες Δυνάμεις, στο στρατευμένο Έθνος να τονίσουμε και όχι στους κομματάρχες με τις δάφνες, που κάνουν μόνο για στιφάδο. Είναι ακόμη κατά της παγκοσμιοποιήσεως σε ποσοστό 71% και υπέρ της μόνο το 18%. ΟΛΑ αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι θα έπρεπε να υπάρχει στην Ελλάδα ένα ΔΥΝΑΤΟ Εθνικιστικό Κίνημα, αλλά πέραν της Χρυσής Αυγής δεν υπάρχει τίποτε, εάν εξαιρέσουμε φαντασιώσεις. Γιατί; Γιατί ο λαός, που έφτασε με πνεύμα θυσίας το Κίνημά μας σχεδόν στο 10% σε εκλογές και σχεδόν στο 20% (Σεπτέμβριος 2013) σε δημοσκοπήσεις, δεν θέλει φτηνούς πολιτικάντηδες, αλλά αληθινούς Αγωνιστές, που δεν λογαριάζουν “βουλευτιλίκια” και καρέκλες και έτσι δόθηκε για τους περισσότερους από εμάς (όχι για όλους) ο αγώνας της Χρυσής Αυγής από ένα γραφείο στην Κεφαλληνίας μέχρι τις φυλακές Δομοκού, δόθηκε από ανθρώπους που πιστεύουν και ζουν με τα λόγια του Ν. Καζαντζάκη από την “Ασκητική”, από υπερήφανους άνδρες και γυναίκες που πολεμούν χωρίς να ρωτούν και χωρίς να τους νοιάζει εάν θα νικήσουν ή θα νικηθούν.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...