Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Ελλάδα η Κολομβία της Ευρώπης και οι αθλιότητες της Θεσσαλονίκης




Σημεία και τέρατα που βγάζουν μάτια και επιβεβαιώνουν πόσο σωστό ήταν το σύνθημα παλαιότερα της Χρυσής Αυγής: “Γκρεμίστε την δικτατορία των διεφθαρμένων”, τα όσα συνέβησαν στην Θεσσαλονίκη με τον βιασμό μίας 24χρονης από γόνους πλουσίων οικογενειών με υψηλές διασυνδέσεις σε ξενοδοχείο πολυτελείας.


Δείγμα λαμπρό και αυτό του επιτελικού κράτους και της κυβέρνησης των “αρίστων”. Η κοπέλα κατήγγειλε κατ’ ευθείαν το γεγονός στην αστυνομία, αλλά αυτή κανόνισε εξέταση ιατροδικαστού μετά από… τρεις ημέρες στις οποίες έπρεπε να παραμείνει άπλυτη!!! Όσο για πρόσωπο συγκεκριμένο που κατήγγειλε, με προφορική εντολή εισαγγελέως, αφέθηκε ελεύθερος… Επίσης, η δικαιοσύνη την κάλεσε να καταθέσει 13 ολόκληρες ημέρες μετά!!! 


Ανάλογες καταστάσεις ζήσαμε και πληρώνουμε με βαρειά καταδίκη από τους περίφημους “προστατευόμενους μάρτυρες”, που μάζεψαν κάποιοι επίορκοι, που προστατεύουν μπορντέλα και πρεζέμπορους.


Αυτή είναι η “δημοκρατία”. Αυτού του είδους κρατικοί λειτουργοί μας έβαλαν φυλακή! 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 


ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...