Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Το κατάντημα των μπολσεβίκων και τα πούρα Αβάνας




Σε αυτήν την χώρα κανένας δεν τολμά να πει λέξη κατά του κομμουνισμού, αφού η Ελλάδα συνεχίζει να είναι το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης. Λένε οι επιστήμονες ότι εάν γίνει πόλεμος πυρηνικός και καταστραφούν τα πάντα θα επιβιώσουν μόνον οι κατσαρίδες. Οι “κατσαρίδες” των ιδεών, οι οποίες επιβιώνουν στο “πολιτικό οικοσύστημα” αυτής της χώρας είναι οι κομμουνιστές, οι οποίοι άνετα γίνονται από τραπεζίτες μέχρι υπουργοί της ψευτοδεξιάς. Είναι αυτοί, που κάποτε με μούσια, αμπέχονα και μπλούζες με τον Τσε Γκεβάρα επάνω παρίσταναν τους επαναστάτες. Σήμερα με “σινιέ” κουστούμια συχνάζουν σε κυβερνητικά γραφεία, σε τράπεζες και στο χρηματιστήριο. Πρόσφατα, όμως, έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα… υπάρχει έλλειψη στα… πούρα Αβάνας, τα οποία προτιμούν για λόγους… ιδεολογικούς! 


Πολλοί από αυτούς μάλιστα συμμετείχαν σε “επαναστατικές” εκδρομές, μαζεύοντας καπνό στην Κούβα ή καφέ στην Νικαράγουα. Και τι να πει κανείς για την Κούβα, το “Βατικανό” του κομμουνισμού, που κατάντησε για να θρέψει τον λαό της που πεινάει, να στηρίζεται στην καπνική απόλαυση των καπιταλιστών, τα πούρα Αβάνας.


Η έλλειψη, για την ιστορία, οφείλεται γιατί δεν έχουν πρώτες ύλες εκτός καπνού (αλουμίνιον κλπ.) για τα πούρα των “συντρόφων”.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...