Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Το ψευτορωμαίικο και η Χρυσή Αυγή




ΠΟΤΕ στην βουλή δεν τιμήθηκε η θυσία των τελευταίων υπερασπιστών της Αυτοκρατορίας μας. Αυτό έγινε ΜΟΝΟ από την Χρυσή Αυγή στην αίθουσα της Γερουσίας του κοινοβουλίου κάθε 29η Μαΐου, όσα χρόνια ήταν το Κίνημά μας στην βουλή.


ΠΟΤΕ κόμμα της βουλής δεν κατέθεσε την 29η Μαΐου Στέφανο Τιμής για τους υπερασπιστές της Κωνσταντινουπόλεως στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου. Το έκανε ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή και αυτό δείχνει την αντίληψη την Ιστορική του Κινήματός μας ενάντια στην κακομοιριά των συμμοριών του “συνταγματικού τόξου”, που θέλουν την Ελλάδα μας ένα “λογιστικό μόρφωμα” χωρίς ψυχή και Ιστορία. Και αυτή η ψεύτικη Ελλάδα είναι το ψευρορωμαίικο, στα χρόνια του οποίου σέρνεται σε μία χαμοζωή το Έθνος μας.


Ενάντια σε αυτό το αντεθνικό μόρφωμα, το ψευτορωμαίικο της διαφθοράς και της διαπλοκής, πολεμήσαμε Τίμια και Νόμιμα και αυτό δεν μας το συγχώρεσαν και μία πολιτική σκευωρία μας κλείσανε στην φυλακή. Σύμμαχοι του ψευρωραιίκου όλοι οι δήθεν πατριώτες και “εθνικιστές” που πολέμησαν και πολεμούν το Κίνημά μας και αυτοί ήταν οι χειρότεροι απ’ όλους. Στόχος τους ξεχωριστός στην πολεμική τους και την λάσπη τους εγώ που γράφω αυτό το κείμενο μέσα σε ένα κελί.


Ό,τι και να κάνουν, όμως, το ψευτορωμαίικο υπάρχει και όσο υπάρχει αυτό θα υπάρχουν και Χρυσαυγίτες, που θα αντιστέκονται στην τυραννία και την διαφθορά.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021      

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...