Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ “ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”




“Αυτοί οι δρόμοι, αυτές οι γειτονιές

ανήκουνε στους Έλληνες και τους Εθνικιστές”!


Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τις ημέρες, που η Χρυσή Αυγή κυριαρχούσε στις λαϊκές γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Πονηροί και δόλιοι δημαγωγοί, προδότες και ένα ολόκληρο Σύστημα μας πολέμησαν και μας πολεμούν, πολέμησαν την μόνη πολιτική δύναμη που τόλμησε να διεκδικήσει το Δίκαιο των Ελλήνων για μία Ελλάδα, που θα ανήκει στους Έλληνες. Η κατάσταση στην χώρα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, η ελληνική ταυτότητα χάνεται χωρίς αντίσταση με την Χρυσή Αυγή στην φυλακή. Πέρασε ο καιρός που φάλαγγες Εθνικιστών κάτω από το λάβαρο της Χρυσής Αυγής φώναζαν στις γειτονιές το σύνθημα “αυτοί οι δρόμοι, αυτές οι γειτονιές ανήκουνε στους Έλληνες και τους Εθνικιστές”.


Καθόλου παράξενο, λοιπόν, το γεγονός της καταλήψεως ενάντια στον νόμο της Πλατείας Συντάγματος από Ασιάτες και Αφρικανούς την Πρωτοχρονιά. Και ας μην διαμαρτύρονται οι “πατριώτες”, που πολέμησαν και πολεμούν την Χρυσή Αυγή. Την Χρυσή Αυγή, που υπάρχει μέσα στην καρδιά σχεδόν μισού εκατομμυρίου Ελλήνων, που την ψήφισαν κατά καιρούς για μία ολόκληρη δεκαετία. Αυτό δεν ξεχνιέται εύκολα, αυτό δεν θα ξεχαστεί ποτέ!

Πέρα από την Αθήνα στήνουν ολόκληρα χωριά για τους λαθρομετανάστες, που τους βαφτίζουν “πρόσφυγες” στα νησιά μας και πριν λίγες ημέρες μάλιστα διέγραψαν δύο στελέχη της ΝΔ στην Χίο επειδή αντιδρούν στην ίδρυση πολιτείας ολόκληρης λαθρομεταναστών στο νησί. Μάλιστα σε ανακοίνωσή τους μιλούν για “νοσταλγούς του 2015”, αναφερόμενοι στην πολιτική της ΝΔ υπέρ των λαθρομεταναστών. Τι εννοούν; Χαρακτηρίζουν την πολιτική Μητσοτάκη ίδια με την πολιτική Τσίπρα. Γιατί είναι διαφορετική; ΠΡΩΤΗ φορά με τον ΣΥΡΙΖΑ μπήκανε στην Ελλάδα παράνομα λαθρομετανάστες; Από το 1990 άρχισε η ιστορία και ο πρώτος, που άνοιξε τα σύνορα ήταν ο Σαμαράς σαν υπουργός εξωτερικών της ΝΔ. Τα ξεχάσατε αυτά “πατριώτες”; Ξεχάσατε ότι και πριν τον ΣΥΡΙΖΑ, με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ήταν όλη η Ελλάδα και οι γειτονιές του κέντρου των Αθηνών γεμάτες λαθρομετανάστες;


Θα θυμηθούν, ήδη την θυμούνται, την Χρυσή Αυγή οι Έλληνες και πάλι, είναι σίγουρο. Και "ότι έγινε μπορεί να ξαναγίνει αδέλφια” γιατί “Η ΠΙΣΤΗ είναι πιο δυνατή και από την φωτιά”.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...