Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

“Πατριώτες” και μην ξεχάστε να ξαναψηφίσετε Νέα Δημοκρατία

  





Ζήσαμε και ζούμε έναν σκληρό και βρώμικο πόλεμο από έναν χώρο στημένο, προβοκατόρικο, που με θράσος ονομάζεται “εθνικοπατριωτικός” και ο οποίος στρατολόγησε και τους έχει ακόμη στην υπηρεσία του και πρώην χρυσαυγίτες (εάν ήταν ποτέ) για να κτυπήσουν το Κίνημά μας και βεβαίως εμένα προσωπικά. ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ της Ν.Δ. στην τελευταία προεκλογική περίοδο του 2019 οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής. Έτσι τους είχαν πει οι επικοινωνιολόγοι από τις ΗΠΑ και μάλιστα από το γνωστό λόμπυ. Για να μην μπει η Χρυσή Αυγή στην βουλή εκβίασαν, έταξαν έκαναν τα πάντα και το πιο δυνατό τους επιχείρημα ήταν να φύγει ο Τσίπρας. Και έφυγε ο Τσίπρας και ήλθαν αυτοί και κάνουν τα όσα κάνουν ως κυβέρνηση πλέον 30 ολόκληρους μήνες. Σε όποιον έχει απομείνει κρίση ας θέσει στον εαυτό του το ερώτημα: ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;


Επιγραμματικά αναφέρω:  Πρέσπες, λαθρομετανάστες, αριστερή τρομοκρατία και πανεπιστημιακό άσυλο, δημόσια διαφθορά, παγκοσμιοποίηση, διάλυση της οικονομίας, τουρκική απειλή. 

Τι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ έκανε η ΝΔ από ό,τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ;


Οι “εθνικοπατριώτες”, όμως, που μισούν και πολέμησαν και πολεμούν την Χρυσή Αυγή, επανέρχονται κάνοντας “κριτική” στον Μητσοτάκη, αλλά είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι όποτε έχουμε εκλογές ΠΑΛΙ θα στηρίζουν την Ν.Δ. Δεν ήθελαν και δεν θέλουν την Χρυσή Αυγή γιατί θέλουν στην βουλή και στην πολιτική ζωή να υπάρχουν κάποιοι απατεώνες, που εμφανίζονται σαν… πατριώτες, που στις δύσκολες στιγμές σιωπούν και κάνουν αβάντα στο Σύστημα, παγιδεύοντας τους Αγνούς Έλληνες πατριώτες και Εθνικιστές.


ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ, ας αντισταθούν στους πολιτικούς απατεώνες και ας αντιληφθούν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ότι πολέμησαν και πολεμούν την Χρυσή Αυγή γιατί ήταν και είναι η πρωτοπορία της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στην τυραννία των εθνοπροδοτών και των διεφθαρμένων.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...