Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

ΟΧΙ μόνο δεν πήρε πίσω την βλασφημία ο Μόσιαλος, αλλά κομπάζει γράφοντας για τα… “θαύματα του ορθολογισμού”!




Μετά το προκλητικό ευφυολόγημα Μόσιαλου τις ημέρες των Χριστουγέννων για κάποιον “κρίνο”, στον οποίο πιστεύουν οι κατ’ αυτόν αφελείς Πιστοί, που πιστεύουν στο θαύμα θα περίμενε κανείς ίσως μία συγγνώμη. Δεν υπήρξε ως γνωστόν. Θα περίμενε ίσως η κυβέρνηση των “εθνικοφρόνων” (επί μισθώ) της ΝΔ να κρατήσουν τα προσχήματα και να τον καταγγείλουν. Ούτε αυτό έγινε! Και αντί ο Μόσιαλος να σιωπήσει επανήλθε προκλητικός εμμέσως πλην σαφώς. ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ, λοιπόν, στους επικριτές του, οι οποίοι επιμένουν ότι υπάρχει ΘΕΟΣ και ΘΑΥΜΑ, έγραψε άρθρο σε εφημερίδα του Σαββατοκύριακου της Πρωτοχρονιάς, η οποία κυκλοφόρησε την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021 με τον τίτλο “Τα θαύματα του ορθολογισμού”. Δεν θα απαντήσω επί της ουσίας γιατί ουσία δεν υπάρχει και ο τίτλος ακόμη είναι μία ΑΝΤΙΦΑΣΗ. Είναι αντίφαση γιατί εάν ο ορθολογισμός (όπως τον εννοούν οι Μόσιαλοι) υπάρχει, τότε δεν υπάρχουν θαύματα και εάν υπάρχουν θαύματα, τότε δεν υπάρχει ορθολογισμός.


Έχει βεβαίως σημασία το πού εγράφη αυτό το άρθρο. Δημοσιεύθηκε στα “ΝΕΑ”, που όλοι γνωρίζουμε ότι αποτελεί ένα ΜΜΕ, το οποίο στηρίζει με φανατισμό την κυβέρνηση της ΝΔ.


Επανερχόμενος εις το “ευφυολόγημα” Μόσιαλου περί ΚΡΙΝΟΥ ας αφήσουν κάποιοι τις σοφιστείες, αφού χωρίς Θεϊκή παρέμβαση στην έλευση του Χριστού στον κόσμο και χωρίς Ανάσταση Χριστιανισμός δεν υπάρχει και αυτό ακριβώς είπε ο αγαπημένος της κυβέρνησης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και μάλιστα τις ημέρες των Χριστουγέννων! Θα τολμούσε αλήθεια ο Μόσιαλος να αμφισβητήσει το προσκύνημα των μουσουλμάνων στην Μέκκα ή να πει μία έστω λέξη ενάντια στον θεϊκό χαρακτήρα της αποστολής του Μωάμεθ; ΟΧΙ, βέβαια! 


Και κάτι τελευταίο: Πόθεν “γκουρού” περί των ιών και των επιδημιών ο κ. Μόσιαλος; Άλλο η “πολιτική της υγείας”, όπου είναι καθηγητής και η οποία αφορά δημοσιονομικά θέματα της υγείας και άλλο η Ιατρική! Αλλά στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις, ακόμη και εάν μένεις μόνιμα στο Λονδίνο…. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...