Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Ξεχωριστές Πρωτοχρονιές




Πρωτοχρονιά 1977: Λίγες μόνο ημέρες μετά την συμπλήρωση των 19 ετών μου προφυλακίζομαι για τα επεισόδια στην κηδεία του Αστυνόμου Μάλλιου. Πρωτοχρονιά στην Α΄ Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Κερδίζω το φλουρί, λίρα χρυσή, στην βασιλόπιτα του Γεωργίου Παπαδοπούλου, που έμελλε να αφήσει την στερνή του πνοή αιχμάλωτος της “δημοκρατίας”.


Πρωτοχρονιά 1979: Προφυλακισμένος στις φυλακές Αιγίνης, ένα κάτεργο του 1800, στο οποίο είχε φυλακισθεί ο πλέον υπέροχος, ο πλέον αγνός ήρωας του 1821, ο Νικηταράς. Μαζί μου στην φυλακή ο φίλος μου, ο Συναγωνιστής μου Θανάσης Καρ. Είχαμε γνωριστεί πριν τον Στρατό, ήμασταν μαζί νεοσύλλεκτοι στην Κόρινθο, μαζί ΥΕΑ στην ΣΕΑΠ, μαζί στην Ρεντίνα στο ΚΕΑΠ μαζί ως ΔΕΑ στο Σύνταγμα Αλεξιπτωτιστών. Αυτός στην Α΄ Μοίρα, εγώ στην Β΄. Μαζί μας καθαίρεσαν (γιατί “αποσκοπούσαμε στην ανατροπή του πολιτεύματος”) από Αξιωματικούς και από την Αυλώνα μας μετήγαγαν στις φυλακές Αιγίνης. Σήμερα ο Θανάσης δεν ζει. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που τον σκεπάζει.


Πρωτοχρονιά 2014: Στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την πολιτική σκευωρία Σαμαρά-Βενιζέλου και συμμορίας για μία “εγκληματική οργάνωση”, που ΠΟΤΕ δεν υπήρχε. Το έγκλημά μας; Η συνεχής άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


Πρωτοχρονιά 2015: Συνεχίζεται η φυλάκισις και ΟΛΟΙ τους θέλουν να πιστεύουν ότι… τελειώσαμε. Μέσα από την φυλακή με ένα καρτοτηλέφωνο κάνω προεκλογικό αγώνα και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, όπως και σε αυτές του Σεπτεμβρίου αναδεικνύεται σε 3η πολιτική δύναμη της χώρας!


Πρωτοχρονιά 2021: Στις φυλακές των φυλακών, στην φυλακή υψίστης ασφαλείας του Δομοκού μαζί με Συναγωνιστές μετά την απόφαση της καταδίκης μας, μία απόφαση για την οποία θα έπρεπε ένα ολόκληρο κράτος να ντρέπεται. Όπου υπάρχει, όμως, η “δημοκρατία” τους με φυλακές άδικες και καρμανιόλες δεν υπάρχει ντροπή.


Πρωτοχρονιά 2022: Στις φυλακές Δομοκού χωρίς να γνωρίζω το ΓΙΑΤΙ είμαι στην φυλακή, τους ΛΟΓΟΥΣ, τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ και τις αποδείξεις της ενοχής μου, αφού 16 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ μετά την καταδίκη μας η απόφαση δεν έχει… καθαρογραφτεί!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...