Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Όταν με θράσος Μητσοτάκης και Τσίπρας αλληλοκατηγορούνται για τα… Μνημόνια!




Στην συζήτηση στην βουλή για την ακρίβεια “απόλαυσε” ο λαός ένα ακόμη θέατρο του παραλόγου. Αντί να γίνει μία ουσιαστική συζήτηση για την ακρίβεια και τα ΚΑΡΤΕΛ, που υπάρχουν στην Ελλάδα και κατακλέβουν τον λαό, με πρώτο και καλύτερο το ΚΑΡΤΕΛ των τροφίμων, επιδόθηκαν σε μία ακόμη “κοκορομαχία”, κατηγορώντας ο ένας τον άλλον για τα… Μνημόνια, τα οποία υποτίθεται πως δεν υπάρχουν. Όσο, όμως, υπάρχει το χρέος, που συνεχώς μεγαλώνει και βεβαίως το ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, το οποίο συνεχίζει να ισχύει για τα δάνεια, όσο υπάρχουν αυτά υπάρχει κατ’ ουσίαν ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Απόλυτα σχετική με αυτήν την πραγματικότητα και η πρόσφατη δήλωση του Υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας Ολιβιέ Ντισόπ με την οποία τόνισε ότι “Η Ελλάδα έχει κάνει μεγάλη πρόοδο και δικαιούται έξοδο από την εποπτεία”. Για ποια Μνημόνια, λοιπόν, που “τέλειωσαν” μας λένε όταν υπάρχει “ΕΠΟΠΤΕΙΑ”; Παίζουν με τις λέξεις και κάνουν προπαγάνδα, προκειμένου να αποκρύψουν το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει καταντήσει στα χέρια τους μία αποικία χρέους και ένα οικονομικό προτεκτοράτο. 


Όσο για τις αλληλοκατηγορίες Τσίπρα-Μητσοτάκη είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα. ΜΗ ξεχνάτε μάλιστα ότι το Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ το καλοκαίρι του 2015 δεν θα περνούσε εάν δεν το ψήφιζε η Ν.Δ. με πρώτο και καλύτερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το Μνημόνιο τότε δεν ψήφισαν αυτοί που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και πέραν της αριστεράς ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...