Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Συνέδριο “παντουρκιστών” στην Κωνσταντινούπολη




Οργάνωση Τουρκογενών Κρατών (ΟΤΚ) ονόμασαν την κίνησή τους εκπρόσωποι επτά κρατών από την Ουγγαρία έως το Κιργιζστάν που συναντήθηκαν στην Πόλη τον περασμένο μήνα. Σε αυτήν συμμετείχαν Τουρκία, Αζερμπαϊτζάν, Καζαχστάν, Κιργιζστάν, Ουζμπεκιστάν, Ουγγαρία και Τουρκμενιστάν.


Πρόκειται για επτά κράτη, που αρχίζουν από την Κεντρική Ευρώπη και φτάνουν μέχρι τα σύνορα της Κίνας, που ζουν σε μία επικράτεια μήκους 6 χιλιάδων χιλιομέτρων και είναι περισσότεροι από… 200 εκατομμύρια! 


Στο συνέδριο ετέθη και το ζήτημα της καταπιέσεως των “αδελφών Τούρκων” Ουϊγούρων της Κίνας. Και ενώ οι Τούρκοι κτίζουν τον εφιάλτη του παντουρκισμού, ο οποίος γεωπολιτικά έχει μεγάλο του εχθρό την Ορθόδοξη Ρωσσία, έναν εφιάλτη που απειλεί άμεσα την Ελλάδα, το ψευτορωμαίικο σέρνεται δουλικά πίσω από τις ΗΠΑ χωρίς ανταλλάγματα και κάνει εχθρό της τον μόνο σύμμαχο, που θα μπορούσε να έχει, τους μόνους, που μπορούν να σταματήσουν την εισβολή των Μογγόλων και πάλι στην Ευρώπη, αρχίζοντας από Ελλάδα και Καύκασο.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...